EM-kval 2020

EM-kval 2020

Sverige har goda chanser att gå till EM 2020 då kvalet ser bra ut på förhand. Gruppen består av Sverige, Spanien, Norge, Rumänien, Färöarna & Malta. Du kan köpa biljetter & resor till de matcher som är listade enligt nedan. Sverige ska gå till EM 2020, så är det bara! Vi är Sverige fans allihopa!


Skicka en förfrågan

Fyll i formuläret nedan för att skicka en förfrågan på en resa, så återkommer vi med en offert inom kort.Vad våra resenärer säger

Vi har genom åren fått mycket beröm från våra resenärer och det är vi självklart väldigt stolta över. Varje år åker flera tusen via BE Resor AB på sin livs drömresa såsom fotbollsresor, Formel 1 resor eller MotoGP resor. Vi försöker hela tiden att utöka vårt utbud för att det ska passa just dig och din sportresa. För oss är det viktigt att du är nöjd både före och efter din resa. Här har vi samlat lite kommentarer från några av våra tidigare resenärer.

Har du kommit hem från en resa som du bokat med oss kan du skicka in en rad om hur ni haft det, vad som var bra/dåligt mm. Det hade vi verkligen uppskattat.