Hotell i Golfhotell Malaga

Våra hotell i Golfhotell Malaga

Här nedan ser du ett urval av de hotell i Marbella Spanien som vi kan ergbjuda till våra golfresor.

1
La Cala Resort Hotel
Adress: Urbanización Cala Golf, s/n,29649 Las Lagunas de Mijas, Málaga
 Golfbana på området
 3 restauranger
 Utomhuspool
 Gratis Wi-Fi
 107 rum
 Luftkonditionering
 Gratis frukost
 Konferensanläggningar
 Tennisbana
 Solterass

La Cala Resort har inte mindre än tre olika golfbanor på området och en golf akademi med drive range. Hotellet ligger i ett lugnt område det tar dock inte mer än 20 minuter till Marbella. Vill ni bada i havet så är det bara 10 minuters bilresa bort. Hotellet har även pooler, solterass mm. Restaurangen på hotellet serverar både internationella och lokala rätter.

la-cala-resort-hotel-005 la-cala-resort-hotel-003 la-cala-resort-hotel-002 la-cala-resort-hotel-000 la-cala-resort-hotel-001 la-cala-resort-hotel-004 la-cala-resort-hotel-009 la-cala-resort-hotel-010 la-cala-resort-hotel-008 la-cala-resort-hotel-007 la-cala-resort-hotel-006 la-cala-resort-hotel-011 la-cala-resort-hotel-012 la-cala-resort-hotel-016 la-cala-resort-hotel-013 la-cala-resort-hotel-014


Vad våra resenärer säger

Vi har genom åren fått mycket beröm från våra resenärer och det är vi självklart väldigt stolta över. Varje år åker flera tusen via BE Resor AB på sin livs drömresa såsom fotbollsresor, Formel 1 resor eller MotoGP resor. Vi försöker hela tiden att utöka vårt utbud för att det ska passa just dig och din sportresa. För oss är det viktigt att du är nöjd både före och efter din resa. Här har vi samlat lite kommentarer från några av våra tidigare resenärer.

Har du kommit hem från en resa som du bokat med oss kan du skicka in en rad om hur ni haft det, vad som var bra/dåligt mm. Det hade vi verkligen uppskattat.