Utmärkt

4,9 Baserat på 273 recensioner
av Daniel Jansson
Arsenalbiljetterna var riktigt bra. Finns ingenting att klaga på.
av Johan
Nyss hemkommen från ett milanoderby. Jag vill tacka beresor för den hjälpen vi fick och för de biljetterna som vi fick. Det är ett minne från matchen som kommer sitta i länge. Jag kommer komma tillbaka till er.
av Anna L
Vi ville byta vårt hotell mot något bättre och fick bra alternativ. Av egen erfarenhet vet jag att många resebyråer inte vill ändra något utan att ta hutlösa priser men be resor löste det till en rimlig peng för oss. Jag vill tacka för servicen vi fått.
av Peter Andersson
Jag har inte bokat något ännu men när jag bestämt mig så är beresor.se förstavalet. Kontakten vi haft på tele har varit väldigt bra och fått nyttig information. Det känns som att de kan sin sak. Det känns tryggt.
av Gusta
Jag vill tacka för att jag fick se mitt Chelsea på absolut bästa sätt även om det blev oavgjort. Biljetterna som vi fick var mycket bättre än vi trodde och allting fungerade väldigt bra. Vi hörs av snart igen.
av Robban
Snart ska vi bege oss till Sevilla för att se Spanien mot Sverige. Vi har fått våra matchbiljetter mejlade till oss så vi känner oss väldigt trygga. Jag har bara goda ord att säga om BE Resor och kommer garanterat komma tillbaka.
av James Hagelin
Vi har köpt F1-paket och längtar! Vi hade många frågor om flera läktare och säljaren på beresor.se kunde ge oss alla detaljer och varför vi skulle välja den läktare som vi till slut valde. Det känns tryggt att få experthjälp av någon som varit på plats. Jag kan bara rekommendera beresor.se.
av Stefan
Våra Liverpoolbiljetter var det bästa jag varit med om. Riktigt fina platser till rimliga priser. Tack BE RESOR
av Staffan Nord
Jag fick ett presentkort som jag utnyttjade hos Be resor och det har fungerat utmärkt. Jag bokade fotbollsbiljetter till sonen som är väldigt nöjd.
av Dejan Dejan
Min mamma har ringt och frågat om Formel-1-biljetter och fått väldigt bra svar från beresor.
av Keara Larson
Jag blev sjuk och fick hjälp att boka om till en annan match längre fram. Jag har fått den hjälpen jag behövde och kan bara buga.
av Alex
Jag köpte biljetter från ett företag i England för några år sedan och har inte varit där sedan dess. Jag fick aldrig några biljetter den gången och besvikelsen att jag inte längre ville köpa mer biljetter. En kompis har rekommenderat BERESOR flera gånger och till slut tog jag kontakt med dom. Jag kände seriositet och fick en väldigt bra känsla som gjorde att jag bokade. Äntligen fick jag se mitt Manchester United mot Aston Villa. Tyvärr blev det förlust men det kan inte BERESOR drabbas för. Tack för hjälpen och vi lär ses snart igen.
av Lasse P
Jag blev sjuk och fick hjälp att boka om till en annan match längre fram. Jag har fått den hjälpen jag behövde och kan bara buga.
av Angelica L
Jag ville bjuda min sambo men visste ingenting om fotbollsresor. Jag ställde mina frågor till be resor och fick svar på allting och blev även uppringd för att säkerställa att jag förstått hur jag skulle boka och vilka alternativ som vi ville ha. Den respons jag fick var väldigt positiv och kan bara tacka ännu en gång.
av Sasa Majic
Jag köpte presentkort på beresor.se och fick mitt presentkort direkt efter betalningen. Det var inget krångligt eller något. Det gick jättebra.
av Nathalie E
Jag ville bjuda min sambo men visste ingenting om fotbollsresor. Jag ställde mina frågor till be resor och fick svar på allting och blev även uppringd för att säkerställa att jag förstått hur jag skulle boka och vilka alternativ som vi ville ha. Den respons jag fick var väldigt positiv och kan bara tacka ännu en gång.
av Johan Andersson
Vi fick stor hjälp att boka om våra biljetter till årets f1 och det kan vi tacka beresor.se för. Det gick väldigt smidigt.
av Anders G
Jag fick en resa på min 50 årsdag till mitt favoritlag Liverpool med biljetter på THE KOP. Det är något som jag aldrig kommer glömma när jag står och sjunger you will never walk alone. Tack till mina underbara vänner och tack även till beresor som ordnade allting så bra.
av John Bagoh
Jag bokat biljetter för Chelsea. Det var mycke bra.
av Liam
Vi bokade en resa till PSG och fick stor hjälp av BE resor med var vi skulle sitta och var vi skulle bo. Det blev riktigt bra och vi ser framemot matchen nu.
av Daniela Pasic Jönsson
Sonen har varit kontakt med er angående fotbollsbiljetter som var bokade. Tack för att ni var till så bra hjälp. Uppskattas verkligen!
av Victoria A
Min sambo bokade biljetter till oss genom beresor.se och det fungerade väldigt bra. Vi fick biljetterna på e-post och vi fick vad vi betalade för. Vi är nöjda och kommer att återkomma.
av Daniel
Vi har gjort några företagsresor genom Be Resor och det har fungerat väldigt bra. Vi har bara goda ord att säga om Be Resor och deras engagemang i vår tidigare kontakt. Snart bär det av mot ännu en resa med företaget och även då med Be Resor. Tummen upp!
av Robert
Jag fick stor hjälp med vilken läktare vi skulle välja och stor hjälp om vilket område vi ska bo på. Det märks att ni vet vad ni säljer och att ni varit på plats, till skillnad från många andra säljare. Vår nästa resa kommer bokas genom Beresor, helt klart.
av Janne Jonsson
Jag har åkt med BE Resor flera gånger och allting har fungerat galant. Jag kommer att boka resor med BE Resor till nästa år.
av Adam Lund
Jag köpte biljetter till Liverpool – Burnley och såg mitt Liverpool på Anfield. Man uppskattar en resa mer nu under alla restriktioner som varit. Det kändes även så på stämningen på Anfield, den var magisk. Att BE Resor uppgraderade oss till VIP-läktaren gjorde vår upplevelse riktigt fin. Jag kommer att rekommendera er till mina vänner.
av Eric Nord
Vi fick skjuta upp våra presentkort som vi köpte 2019. Inga krångligheter, det räckte med ett mejl så löste beresor.se det. Vi går inte miste om presentkortet. Tack beresor.se
av Tomas
Jag har varit på F1 i Ungern tidigare men i år var det extra bra ordnat. Med tanke på restriktioner och alla nya regler man skulle ställa sig efter så hanterade Beresor det utomordentligt bra. Allting fungerade i topp-klass. Flygtiderna var väldigt bra, hotellet låg mitt i city och biljetterna var super! Absolut ingenting att klaga på, fullpott till Beresor.
av Anna
Vi fick hjälp att flytta fram vår Arsenal-resa så att sonen får sin födelsedagspres
ent. Nu har han leende på läpparna igen. Tack!
av Andreas Frisk
Att äntligen få resa igen och se Ungerns Formula 1 på plats var en dröm. Budapest är verkligen en underbar stad som vi kommer åka till. Jag vill tacka be resor för den hjälp vi fick och alla frågor vi hade innan vi reste. Allting har fungerat perfekt.
av Dejan Savic
Jag har köpt biljetter till Inter och kommer att använda er igen
av David Johansson
Jag och sonen har varit iväg på fotbollsresa och var väldigt nervös om något skulle gå snett då jag är kontrollfreak. Jag lyckades slappna av ganska snabbt när vi kom fram till London och allting var i sin ordning. BE resor har varit väldigt serviceinriktade från första samtalet och svarade på alla mina frågor. Till nästa gång kommer jag att känna mig lugnare ????
av Eric Andreasson
Bra sida med givande information för mig som kund.
av Therese Björk
Bra information som gjorde att vi kunde bestämma vilka sittplatser vi skulle välja. Vi fick detaljer om läktaren och arenan som vi inte visste innan och valet passade oss perfekt. Vi tackar BE Resor.
av Alexander Anderson
Vi har åkt med BE Resor flera gånger och det har fungerat utmärkt. Sist var vi i Liverpool och tittade på matchen mot Arsenal. BE Resor har alltid levererat det vi vill ha och överträffat mina förväntningar. Snart bokar vi vår nästa resa och då är det nog till Liverpool igen.
av David Ljunggren
Det var väldigt enkelt att boka om vår resa till 2021 istället. Vi ser fram emot det och ger tummen upp till beresor.se.
av Andreas Björk
Vi har åkt med Be resor flera gånger och det har fungerat utmärkt varje gång. Längtar tills man kan se sport live igen.
av Kalle Jansson
Corona kan ingen rå för. Beresor hjälpte oss att byta våra biljetter till nästa år. Det gick väldigt smidigt
av Agneta Karlsson
Vi bokade F1-biljetter till Monaco som ställdes in. Vårt önskemål var att flytta fram det till nästa år vilket be resor hjälpte oss med. Alla blev nöjda och glada!
av Jonte Jonsson
Fick min resa framflyttad till nästa år. Det tycker jag som en rättvis deal. Tack BE
av Anders Holm
Corona ställde till det men beresor höll sitt ord. Vi fick tillbaka alla våra pengar.
av Anna Jonsson
Bra samtal och förklaring gällande F1 i Spanien. Beresor agerar proffsigt även under stor press.
av Amir
Jag har åkt med beresor.se flera gånger och fått väldigt bra service. Rekommenderat till mina vänner.
av Johanna
Vi fick återbetalning för vår inställda resa ganska omgående. Det tackar vi för.
av Marika Westrin
Nyss hemkommen från en fin resa till Liverpool. Flyg, hotell, matchen... allt funkade utmärkt !!
BE Resor var snabb att svara upp på frågor vid bokningen samt innan avresan. Tryggt hela vägen. Klockrent !
av Arnela Osmanovic
Bokade vår första fotbollsresa till Manchester med BE resor. Allt var så välorganiserat. Vi blev uppgradera med gratis vipbiljetter och upplevde riktig lyx. Det var väldigt enkelt och hämta ut biljetterna på arenan med endast legitimation. Vi kommer definitivt boka fler resor med BE resor och kan verkligen rekommendera till alla.
av Niko Varonen
Tack BE resor för en fantastisk anordnad fotbollsresa till Barcelona. Allt klaffade perfekt. Vi är så nöjda och kommer garanterat höra av mig när det är dags för nästa fotbollsresa.
Niko Varonen.
av Rebecka
Biljetterna till Chelsea - Newcastle var väldigt bra platser. Sambon kommer att leva länge på det här. Tack Beresor
av Queen
Seriöst och serviceinriktat företag!
Riktigt bra information, bra priser och absolut bra service! Jag och min man hade det underbart i Barcelona tack vare er!
av Joakim
Jättenöjd!
Utbudet, servicen, bra priser och lätt att boka beresor.se
av Libra5
Riktigt bra service och grymt bra priser. Rekommenderas starkt.
av Maythem Aljaderi
Grym service med väldigt tydlig information där de håller kvalitén de lovar!
av Toni Issa
Tack för en underbar upplevelse, mycket bra service och vi kommer och välja er igen ✌️✌️
av Karli I
Ännu en av flera lyckade fotbollsresor. Framöver ska vi även se fomel 1 LIVE! ????????
av Melodi Micha Danho
Har bokat och rest med Beresor 2 gånger och är jättenöjd med allt.
av Andreas J
Fotbollsresa Arsenal mot Bournemouth. Allt fungerade galant!
av Nicolas Sharro
Rekommenderas starkt! Mycket bra priser, service och utbud.
av Maria S
Hade en fantastisk resa till Milano med min son, bokat via Beresor. Allt funkade smidigt och servicen var mycket professionell.
av Mikael Ahlgren
Reste tillsammans med sonen på fotbollsresa torsdag till måndag,London. Biljetterna skulle mailas torsdag till oss för att sedan skrivas ut på hotellet. Helt plötsligt hade vi blivit uppgraderade till VIP biljetter. Underbart, stort tack BE Resor. Allt har fungerat förträffligt i kontakten med BE Resor.
av Daniel Axelsson
Bokade resa till Motogp i Barcelona, 2019, med dem.
Supernöjd, allt funkade perfekt, flyg, hotel, biljetter.
Jag kan varmt rekomendera dem.

Daniel
av Ralf Faxborn från Långås
Vi är sååå nöjda. ALLT fungerade. Vi reser mycket så vi vet vad vi talar om. Vi rekommenderar våra vänner att åka med er. Helt otrolig resa. Bra tävlingar. Vi återkommer och ett stort TACK.
av Boel Wallin från Markaryd
Allt var jättebra. Bra sittplatser. Trevlig överraskning att få vara med på guides tour på Emirates stadium när de för första gången hade det på matchdagen. Väldigt bra hotell med väldigt stor frukostbuffe.
av Sven-Gunnar Andersson från Bredaryd
Allt funkade och förväntningarna var toppen
av Mikael Ottosson från Lidköping
Bra planerad med övernattning på vägen. Vilket gav oss en möjlighet att vara utvilade väl framme! Mycket fina hotell o god service med buss transfer till o från banan. Detta var en av de bästa formel 1 resorna jag varit på!
av Emil Svensson från Malmö
Resan till Manchester var den bästa på länge! Allting gick som planerat och vi hade en trevlig helg. Kommer att använda era tjänster igen och rekommendera er!
av Andreas Pettersson från Örebro
Grymt resa biljetterna kom som dom skulle till hotellet kommer garanterat boka via er igen
av Emma Backlund från Boden
Kommer helt klart att anlita er igen nästa gång och kan gärna rekommendera er till andra
av Cornelis Bakkum från Göteborg
Resa var helt fantastikt transfer till och från bana med buss var bra den passade tider ingenting att klaga över Tack
av Bengt Eriksson från Sundsvall
Allt fungerade perfekt. Åker gärna tillbaka till Liverpool. En storstad på ett litet område med allt inom gångavstånd. BE- resor är måna om att ge bra service och bryr sig om sina kunder.
av Axel Jagner från Lerum
Bra hotell, uppgraderad matchbiljett! Kan inte bli bättre, väldigt nöjd Mvh Axel Jagner
av Nils Johan Jonåker från Götene
En lyckad resa för far och son och för att njuta av London men även se de bästa spelarna i Arsenal spela. Bra fotbollsbiljetter och allt har fungerat till stor belåtenhet. Kan verkligen rekommendera BE RESOR för att få bra fotbollsbiljeter /Johan
av Henrik Warne från Sollentuna
Allt funkade jättebra. Bra att ni svarade snabbt på e-mail med fråga.
av Jonas Eklöf från Mölndal
Vi bokade biljetterna genom er och vi är jättenöjda både med informationen från er och hur smidigt allt kom i god tid med posten. Platserna vi hade på Emirates var fantastiska! Jag kommer rekommendera er till mina kompisar! Ha de bra ! Jonas Eklöf
av Antoni Gunabalan från Pålsboda
Resan var fantastiskt bästa upplevelsen som finns, tack ska ni ha
av Per Hall från Saltsjöbaden
Travel lodge är inte världens bäst hotel men helt acceptabelt. Arsenalbiljetterna och fribiljetter till Stadium tour och museet var uppskattade.
av Oliver Quicker från Södertälje
Resa med BEresor till Manchester. Bodde på Pendulum Hotel i Manchester. Allt var i sin ordning. Nära till gym/badhus Nära till mataffär Nära till transporter // Oliver
av Niklas Frisk från
Tack för snabb och bra hjälp! Med vänlig hälsning Niklas Frisk
av Mattias Öster från Uppsala
Har egetntlgen inget att klaga på.. Suverän upplevelse till ett mycket bra pris. Hotellet var ett litet minus men det beror på att de generellt ligger en bra bit efter svenska hotell gällande utbudet på frukosten och exemplevis envisheten om att ha en varmvatten -och en kallvattenkran. Det bästa av allt var att det var så smidigt att beställa och fantastisk service!
av Thomas Blomgren från Stockholm
Detta var andra gången som vi reste med er och det har inte funnits något att klaga på någon av gångerna. Tvärtom har allt fungerat mycket bra!
av Lars Holmgren från Uddevalla
Som "ny" resenär så har jag känt mig trygg hela vägen. Att landningen i Barcelona var otäck kan man inte lasta arrangören. Allt har varit kanon.
av Kjell Johansson från Skara
Trevligt upplägg och bra platser på F1. Inga problem och vi är nöjda :-)
av Mikael Bjerkerot från Gustavsberg
Allting har gått väldigt smidigt, ändå från köpet av resan till att vi kom hem innanför dörren efter resan. Kommer varmt rekommendera beresor till nära och bekanta.
av Christer Johansson från Borlänge
hej Allt var fantastiskt riktigt bra platser och United vann vad kan mer begära Häls Christer Johansson
av Johan Jansson från Köping
Jättebra biljetter och skönt att man fick dom hemskickade innan resan.
av Stefan Anderberg från Halmstad
Allt har fungerat kanon, världsklass!
av Robert Lexeklint från Helsingborg
Rekommenderas varmt. Bra jobbat!!!!
av Kent Andersson från Hjärup
Allt har fungerat bra. Hotellet var fint med bra service. Mina 2 pojkar är väldigt nöjda.Fotbollsmatchen var en upplevelse.
av Tom Höglund från Pargas
Tack resan var perfekt. Rekommenderar att gå o titta på yellow wall borrussia dortmunds fans stämning o atmosfär, otroligt. Enda som kanske var lite tungt var att resan blev lite lång med mellan landning buss o tåg okande, men värt det.
av Anna Jung från Sundbyberg
Tack för bra service! Så nöjd med biljetterna. Bra platser, kunde inte blivit bättre. Tack! Kommer boka igen :)
av Anna Gustafsson från Partille
Fotbollsresa till München. Kunde inte varit bättre! Dock skulle biljetterna levereras till vårt hotell, men personalen hittade dem inte, trots att de låg framför ögonen på dem. Då ringde jag BE-resors jourtelefon och de löste allt på 10 min och vi fick en fantastisk upplevelse!
av Tomas Nilsson från Lövestad
Det var första gången jag reste själv med min son så jag var lite orolig hur allt skulle fungera men allt var ju fixat perfekt så allt fungerade utmärkt
av Cecilia Björkegren från jönköping
Otroligt bra arrangerat med biljetter, kanon fina platser på arenan och rundvandringen var mycket uppskattat av oss alla. Kommer definitivt att rekommendera andra att åka med BE Resor!
av Peter Andersson från Örebro
Bra placerat hotell (London-resa) och mycket bra platser på arenan. Bra paket!
av Ronny Johansson från LOMMA
Enkelt hotell men ett positivt bemötande. Matchbiljetterna till PSG levererades planenligt på hotellet och det var kanonplatser, långsida rad 3. Vi satt mitt i matchen en riktigt höjdpunkt under vår Parisresa och som bonus vann vi matchen med 3-0!
av Helene Swedin från Härnösand
Allt har fungerat utmärkt. Bra läge på hotellet, toppenbra platser på matchen.
av Tommy Petersson från Borås
Bra engagemang från er personal. Hjälpsamma med hög servicegrad
av Eva Gustavsson från Borlänge
Hej och tack för en perfekt anordnad resa! Kommer gärna att boka fler fotbollsresor av dig:) VIP-biljetterna var ett oväntat plus med mat innan o smörgås efter! Skönt att kunna åka ut till arenan i väldigt god tid och få lite stämning på köpet. :) hälsningar fån Eva med familj i Borlänge
av Motez Makdam Hatem från Linköping
Det va så kul verkligen lyckad resa allt var nära o vi hade inga problem med nåt Tack
av Per Sundström från Ersmark
Allting gick väldigt smidigt och BE var snabba på svara på mail och enkla att få tag i via telefon!
av Peter Andersson från Norrköping
Vill bara säga att jag o farsan är super nöjda med er som rese bolag...
av Tom Pettersson från Katrineholm
Kanon!! Allt fungera perfekt!
av Mats Rendahl från Vetlanda
Bra att hotellet låg nära tunnelbana. Frukosten var ju verkligen Continental. Med andra ord verkligen enkel. Flyget fungerade bra. Vi hade kul och planera en resa till nästa höst igen.
av Kristoffer Runfors från Märsta
En riktigt rolig och härlig resa som jag gav i present till min bror! Det enda negativa jag har att säga om resan var nog personalen på hotellet som inte var speciellt hjälpsamma om man som tex frågade om vägen så berättade de bara att jag kundeköpa en karta eller ta en taxi bl.a. Annars är jag hur nöjd som helst!
av Per-Håkan Andersson från Smedjebacken
Allt fungerade väl. Toppenmat på Anfield! Hotellen låg bra till för buss och tåg. Hälsningar PerHåkan
av Stefan Johansson från Onsala
Resan ner fungerade bra det som var att vi kom väldigt sent till hotellet. Personalen på hotellet var tillmötesgående och hotell rummet var okej. Matchen var helt fantastisk detta är något vi kommer leva på länge.
av Patrik Samuelsson från Hässelby
Vi är mycket nöjda med vår resa. Bra hotell bra platser på matchen. Skulle gärna ta en resa igen !
av Catherine Sandra Kakula från Malmö
Först och främst vill jag säga tack. Resan var helt underbar och jag kommer defentetivt boka mina kommande fotbollsresor genom er, allt gick så smidigt och fort!
av Younes Moufid från Stockholm
Fantastisk upplevelse att få se Arsenal vs Tottenham, alltid varit en dröm för mig att se det derbyt. Bra service från er, bokade matchen 3 dagar innan matchdagen och fick biljetterna hemskickade dagen innan jag reste, och skulle inte biljetterna kommit i tid så sa ni att jag skulle ringa er och tala om det så skulle ni se till att jag kan hämta dem direkt från emirates stadium, Kommer definitivt boka min nästa Arsenal resa genom er. Tack för en snabb o bra service fanns inga som helst frågetecken kring min resa o det har jag er att tacka för!
av Göran Rehn från Enskede
3 jobbarkompisar åkte iväg och såg arsenal-tottenham! Allt har bara varit perfekt från hotell flyg och matchbiljetter! Inte sista gången vi åker med er!!
av Niklas Simonsson från Kullavik
Ni hade även lyckats med vädret !
av Catarina Nordander från Lund
Synd med ett kvitteringsmål på övertid, annars allt perfekt. Köpte transport med MCLK Manchester-Liverpool tor. Funkade superbra.
av Carl-Gunnar Rönn från Växjö
Club Level var fantastiskt.
av Linda Carlsson från Stora höga
Allt har fungerar perfekt! Biljetterna låg på hotellet när vi kom fram. Hotellet var bra på gångavstånd från arenan och helt enkelt en fantastisk upplevelse. Skulle absolut använda BE resor igen!
av Kurt-Ove Nilsson från Växjö
Allt var bra från er sida det skulle bara ha varit en vinst för Arsenal vilken arena .
av Mats Schröder från Kolmården
Monzabanan behöver en ansiktslyftning
av Sam Strömfelt från Stockholm
Väldigt bra allting! Platserna på arenan var grymt bra . Otroligt trevligt med gratis öl och mat i halvtid i logen. Detta var lyx! Hotellet var rätt litet och frukosten var väl ingen höjdare direkt.. Hade hoppas på en redig engelsk frukost men utbudet var litet. Annars är vi nöjda hotellets läge och så. Hotellet skulle man ju ändå bara sova på!
av Anders Nilsson från Kristianstad
Allting fungerade perfekt. Det var en stark upplevelse att se det i vekligheten.
av Johan Werner från Enskede
Mycket bra, vi åker igen..!!
av Tobias Hedberg från Örebro
Spurs vann med 4-0!!! Vilken upplevelse! VIP-paket var coolt då vi fick träffa gamla spelare som tex Pat Jennings mfl. Bokar snart igen! /Två glada Spursare från Örebro.
av Jan Hedman från Västerås
Utmärk arrangerat med bra hotell och närhet till transferbuss till tävlingarna. Trevligt på bussturen med bra service, dricka fanns att köpa till rimligt pris på bussen. Återkommer säkert till våren med en fotbollsresa. Mvh Jan/Johan
av Niklas Maxén från Göteborg
Fungera kanon.
av Patrick Ishanin från Järfälla
Vi satt på bronze. Ungern. Kvaldagen, ok med busstid tillbaka. Race dagen, busstid tillbaka till stan borde ha varit lite längre. Vi han knappt fram till bussen fast det hade förlängt tiden med 10 minuter. Och då stannade vi ej när vi gick tillbaka. När vi väl var framme vid bussen så fick vi ändå vänta på att komma iväg. Ca 28 minuter. Och sen var det bara att sitta i köer. Det fanns andra bussar där man samlade sig vid bussen och de började grilla korv så att alla kunde äta. Sen åka när alla köer lagt sig. Bra med vatten när vi kom tillbaka till buss! Annars var allt jätte bra med transfern till banan.
av Håkan Lindelöf från Stockholm
Ett av de bästa arrangemang jag har varit med om och jag är en väldigt erfaren resenär , SUPERBRA
av Anders Karlsson från Gottby Åland
Allt fungerade bra jag kommer troligen att igen boka resor genom ER Resor
av Stefan Gustafsson från Alingsås
Har haft en helt fantastisk weekend i Budapest och BE levererade precis bad man kan förvänta sig.
av Roger Steffner från Uddevalla
Hej! Vi är nöjda med vår resa fast hotellet var en besvikelse, vi fick ett rum utan airkondition, vore bra om ni hade informerat oss om det. Med den värmen som är nu i Budapest krävs det airkondition. Vi försökte byta men det gick inte. Budapest är en underbar stad fast det var långt att gå till hotell borscolo där tranfersbussen gick.( ca 30 min) Tiderna för bussen stämde inte med själva tävlingstiderna.vi kom dit försent och åkte förtidigt. Missade några av racen. ( detta tyckte många). Detta var andra gången vi åkte med Er på F1 resa och vi kommer gärna göra det igen men då blir det förhoppningsvis ännu bättre. Med vänlig hälsning, Pernilla och Roger Steffner
av Conny Coper från Helsingborg
Allt var perfekt 👍☀️
av Tero Nevala från Eskilstuna
Kort avstånd till tågstation, väldigt bra. Formel 1 i Monaco är grymt och BE resors service var kalasbra! Tack BE!
av Ellen Lindblad från Jönköping
Otroligt bra! Snabb respons via både mail och jourtelefon!
av Pierre Eliasson från Fristad
Allt funkade bra med hotell och biljetter:)
av Björn Arleback från Göteborg
Resan till Madrid var toppen! Var ett väldigt bra paktet som ni plocka ihop till mig och tjejen, väldigt bra att man kan vara med själv och bestämma lite över priser och nätter m.m bra jobbat av er på bra be resor!
av Daniel Staam från Skövde
Bra hotell. Allt har varit bra
av Tony Carlsson från Piteå
Fick denna F1.resa i 60årspresent,och satsade på Spaniens GP.Upplevelse se det live + allting runt omkring.Välorganiserat när det gäller transporter mellan Barcelona där vi bodde på Hotell San Agustin och staden Montmelo ,3mil utanför Barcelona.Pendeltåget tog ca 30 min. 30+ Celsius i skuggan gjorde att vi tog taxi från tågstation till banan.Bet.10 € enkelresa. En födelsedagspresent jag inte glömmer. Tony i Piteå.
av Sten Matssom från Stigtomta
Bjöd min son på resan för att vara Tottenham fan sedan 8 års ålder och inte varit på plats och han är 44 år tyckte jag få att det var på tiden,därför valde jag BE resor för att allt skulle bli perfekt, tack för att det blrv så bra,åtrrkommer nästa år.
av Kent Ove Hjälm från Falkenberg
Det har varit en underbar resa på alla vis. Vi fick se en kanonmatch. Hotellet var mycket bra och biljetterna var på plats när vi kom. Så allt funkade perfekt. Tack BE RESOR.....från Kent med familj.
av Rickard Pålsson
Servicen från BE är Världsklass. Mvh Rickard Pålsson
av Patrik Nylen från Säter
Mycket bra hotell på Mariotte regency park. Underbar personal & service. Mvh Patrik Nylén
av Mats Baum från Landskrona
Det har varit en mycket trevlig resa. Det ni har utlovat från ert håll har stämt. Inga problem med några av bokningarna. Under er "Manchesterguider" bör ni lägga till Trafford Center som är ett MYCKET häftigare köpcenter än Arndale. Ni bör även lägga till Printerworks under nattliv. Det är en samling Pubar, Resturanger och Nattklubbar. Hälsningar Mats
av Hans Olov Karlsson från Umeå
Perfekt service på hotel Park Inn Radison i allt. Liksom bra bemötande och service på Old Trafford.
av Britt-Marie Svensson från Vårgårda
Resan till Manchester var en fantastisk upplevelse, bra service, både innan avresan och på plats. Hotellet hade ett bra centralt läge, det var gångavstånd till det mesta och personalen var trevliga o hjälpsamma. Flygresorna var också utan anmärkning. Vi bokade till 1 dag vilket gjorde att vi fick en härlig lillsemester! Detta var en bra FOTBOLLSRESA B- M o C- Å Svensson
av Kristian Knös från Årsta
Jätte nöjd med resan, allting fungerade perfekt! Fick riktigt bra plattser på arenan, precis som vi blivit lovade. Servicen var kanon, med tanke på att vi fick info om att matchdagen var flyttad.
av Johnny Andersson från Kalmar
Första besöket på fotboll i England och BE var ett utmärkt val att boka resa logi och matchbiljett med. Allt fungerade alldeles utmärkt, matchen hade flyttats fram en dag men biljetterna fanns på plats och fungerade utan bekymmer. Enda tråkigheten var att vårt lag Chelsea förlorade efter en rickigt lång period utan förlust just när vi var där. atmosfären men sin inramning ändån fantastisk och en härlig upplevelse. Mycket nöjda Kalmar killar som upplevde en härlig påskhelg!!
av Ronny Johansson från Gullabo
Mkt bra resa, bra platser. mkt bra engagemang från er vid bokningen.
av Stefan Buskas från Visby
Kanonbra allt klaffade perfekt + kanon väder.
av Andreas Elb från Västervik
Hotellet var kanon samt låg väldigt bra till, väldigt tryggt att man fick hämta biljetterna samma dag som matchen & väldigt tryggt förvarade var dem med. Allt flöt på väldigt bra.
av Håkan Malmqvist från Färjestaden
Fick ju se en osannolik match på en arena som har allt. Gula väggen var precis som man hört och läst om.
av Lars Eliasson från Vilhelmina
En fantastisk upplevelse. Allt fungerade bra
av Kjell Gustafsson från Sandviken
Det bästa var club-level biljetterna till arenan (emirate) helt ok hotell,jag rekomenderar er säkert för mina vänner// Kjell
av Peder Hoflund från Västra Frölunda
HEJ Allt har varit fantastiskt bra, Lufthansa är kanon tåget till Liverpool funkar bra. Biljetterna låg på hotellet när vi kom . Det är det VIKTIGASTE !! Hotellet super bra centralt promenad till centrum Bryssel Airline kan bli mycket bättre skulle man önska. BE RESOR KAN JAG REKOMENDERA STARKT HÄLSNING PEDER HOFLUND
av Mats Eriksson från Stockholm
Hej! Allt har fungerat mycket bra! Tack igen för Club Levelbiljetterna! Var jättetrevligt och mycket bra platser. Vi fick dessutom 3 dgr seightseeing i ett varmt och soligt London! Med vänlig hälsning Mats Eriksson
av Anita Robert från Karlshamn
Fantastiskt upplägg, jättefina platser mycket trevlig arena med en bra shop, trevligt museum(som vi gratisinträde till).
av Mikael Vennberg från Gråbo
Det har varit en mycket trevlig resa till Rom allt flöt på tack Be Resor åker gärna med er igen. Med vänlig hälsning Micke och Christoffer
av Gunilla Olsson från Valla
Vi är mycket nöjda. Inget att klaga på, inte ens vädret.
av Gryn Meijer från Älta
Mycket bra platser på stadion!!
av Jan-Olof Bäck från Karlskoga
Travelodge hotell på Kings Cross road 100 var ett betydligt bättre hotell än väntat.
av Stefan Kåhlin från Linköping
En fantastisk resa med ett bra hotell (Norfolk Plaza) som låg centralt men i ett lugnt kvarter. All service var bra. En kanonmatch som TOTTENHAM vann med 3-2. 3:an gjordes i 92 min så lyckan var total :). Stort tack Stefan och Daniel Kåhlin Linköping
av Rickard Lindvall från Enskedegård
Hej! Första resan med BE resor. Alltid lite oroligt att boka med ett bolag man inte själv känner till. Förskottbetalning av biljetter etc. Såg Chelsea-Arsenal (6-0) med min son som är stort Chelsea fan. Allt gick på räls, Bra hotel. Perfekta VIP biljetter med extremt bra buffe ( var lite skeptisk till den ) och jättebra sittplatser. Flygresan gick också helt utan problem. Tack! Rickard
av Håkan Redig från Bro
Helt perfekt från början till slut. Galen match dessutom.
av Stefan Helmer från rimbo
Junior och jag är mycket nöjda, godkänt hotell och bra matchbiljetter, vi lär återkomma
av Staffan Waldemar
Bra hotell, mycket bra platser på matchen Manchester City-Wigan.
av Mats Swärdén från Hässleholm
Köpte Arsenal club level biljetter genom er, jättebra platser och ett mycket trevligt package med en hel del extra. Kommer garanterat att köpa av er nästa gång också. Kanonservice: beställde på fredagen och på måndagen låg biljetterna i brevlådan. Känns betydligt tryggare än det vanliga upplägget med lämning/hämtning på hotellet.
av Per-Anders Söderberg från Örebro
Allt funkade bra.
av Roger Björkbom från Luleå
Bokade endast biljetter till Arsenal-Everton FA cupen. beställde biljetterna månd 18:00 och biljetterna kom hem i brevlådan onsdag, dagen innan vi åkte. Seriöst bolag lätt att kontakta, svarar snabbt i telefon. bokar gärna här nästa gång jag ska till London.
av Kenth Karlsson från Klippan
Haft en helt fantastisk upplevelse på Emirates Stadium tillsammans flickvännen. Äntligen fick jag se mitt älskade Arsenal, tack för allt! /Kenth från Klippan
av Monika Axelsson
Bokade bara fotbollsbiljetter i sista minuten (på Arlanda precis innan vi åkte) och allt fungerade hur smidigt som helst. Kanonbra platser på Emirates och grabbarna var mer än nöjda! Tack så mycket! /Monika
av Zeljko Balaban från Hisings-Kärra
Minne för livet.You Never Walk Alone..
av Björn Svensson från Ransta
Bra hotell. Travel Lodge var bättre än förväntat
av Malin Malm Nilsson från Sölvesborg
Tacksamt med snabba svar på email.
av Fredrik Håkansson från Hörby
Helt fantastisk jag är nycket nöjd en upplevelse för livet.
av Klas Olsson från Södertälje
Hej, ni löste problemet vid hotellet på ett snyggt sätt, bra! / Klas
av Peter Johansson från Gislaved
min första fotbollsresa. bra läge på hotellet - för deras frukost . härlig känsla o få uppleva stämningen live hoppas kunna göra om det
av Bengt Andersson från Ulricehamn
Ja det var en fantastiskt bra resa ! Jag rekomenderade er till en kolega i går som kommer att åka med någon kund också. Boendet var mycket centralt och bra, lätt att ta sej till banan samt flyg. Själv kommer jag att återkomma till er. Vi hade också tur med vädret, eller hur. Allt har varit toppen Betyg 9
av Mats Hull Norrköping och Anton Hull Stockholm
Vi ska be och få tacka för er trevliga och välarrangerade paketresa som vi gjorde i helgen när vi såg matchen Barcelona - Valencia. Leo Messi gjorde hattrickpå Camp Nou.Vi återkommer gärna !
av Fredric Johansson från Göteborg
Vår Formel 1 resa till Spanien var riktigt bra! Hela gruppen var helnöjda och det kommer vi garanterat att göra om. Det blir fler Formel 1 resor med Beresor i framtiden. Ungern nästa kanske :)


av Robin Björklund från Göteborg
Resan har varit kanon. Hotellet vi bodde på var mycket fint och låg bra. Matchbiljetterna fick vi när vi checkade in och det var bra. Jag skulle absolut kunna tänka mig åka med er igen.
av Anneli Backman från Gävle
Min sambos överrasknings-trettioårsfödelsedags-fotbollresa till London blev helt outstanding! Servicen som man erhållit från BE Resor har från allra första stund varit helt fantastisk bra. Det absolut främsta var dock det faktum att biljettplatserna var över all förväntan; sjätte raden på Emirate, jag och min sambo kunde knappt tro våra ögon! Detta var en succé! Även en stor eloge till det faktum att biljetterna levererades till vårt hotell snabbt och smidigt i god tid innan matchen samt att allt var tydligt och metodiskt framställt gällande hanteringen av biljetterna. Jag kommer att rekommendera Er för vänner och bekanta. Betyg 10/10
av Pelle Lennartsson från Nässjö
Vill bara tacka för bra service. Vi hade en toppen helg i Barcelona. Allt funkade perfekt med hotell och biljetter. Vi kommer rekommendera Er.
av Janne o de andra gubbarna
Detta gjorde ni verkligen som vi ville! Den här F1-resan kommer vi aldrig att glömma! Tack och på återseende
av Bernt, Ann-Britt, Ingrid och Lennart
Ett stort TACK till Er på BE Resor för ett trevligt och bra arrangemang, Formel 1 Hungarian GP 2008
av Saba och Yonas Tekle från Skärholmen
Resan har varit helt fantastisk, hotellet hade "bara" 2 stjärnor men till vår förvåning så var det jätte bra. Trevlig personal och fräscht! Med stor sannolikhet kommer vi att åka med er igen. Resan får definitivt 10 om inte mer :) Tack för allt, vi önskar er en underbar sommar med mycket sol! Varma hälsningar
av Johan Blomqvist från Jönköping
Vill bara tacka för en riktigt bra resa till Barcelona. Hotellet var kanonfint och fotbollsplatserna var riktigt bra. Och matchen kunde inte bli bättre. Barca-Valencia 3-0
av Peter från Sthlm
Har varit på Formel 1 i Monza precis och tycker att allting fungerade som det skulle. Bra flygtider, grymt centralt hotell och fina biljetter till F1. Vad mer kan man begära? Ses nästa säsong ;)
av Christine Novy från Västerås
Tack för en mycket bra ordnad fotbollsresa . Vi skulle fira min sambos 50- års dag och det gjorde vi med att titta på Barca-Milan matchen. Biljetterna väntade på oss i receptionen när vi kom, toppen. Hotellet låg bra till , nära till tunnelbanan , tog bara några minuter till centrum och att hitta till Camp Nou var inga problem. Vi kommer defenitivt att åka med Er igen
av Familjen Klingström & Söder från Tyresö
Vill bara tacka för en otroligt väl planerad resa för vi som anlitade Er. Allting har klaffat perfekt, jättefint litet hotell med otroligt trevlig personal. Biljetter och resa fungerade utmärkt.Vi kommer naturligtvis att anlita Er nästa gång det blir dags för olika evenemang.
av Egil Kvåle från Norge
Vi kom hjem i går etter en fantastisk opplevelse på Santiago Bernabeu. Hotell og billetter var perfekt!!
av Andreas Jonsson från Göteborg
Oslagbart billigast på Formel 1 resor! Det skiljde ju nästan 1500 spänn för samma paket. Hoppas ni har samma priser nästa år. Ha det gött!
av Joachim Forsberg från Kalmar
Resan var mycket bra! Hotellet höll bra standard, speciellt med tanke på vad de andra som tidigare varit i London hade att jämföra med. Oväntad bra frukost, bra service med trevlig personal och fräscha rum. Biljetterna var levererade i tid och allt kring arenan fungerade perfekt! Jag skulle verkligen kunna tänka mig att åka med BE Resor igen och vi började redan skissa på en ny fotbollsresa när vi var i London. Kommer dessutom att rekommendera bolaget för bekanta om de ska åka på evenemangsresa.
av Jacek, Sebastian och Savvas
Det var en underbar upplevelse som vi sannolikt aldrig kommer att glömma som Ni bjöd oss på! Tack för det. Vi kommer definitivt att ta del av Era tjänster framöver Kanske rent av tämligen snart!
av Ola Johansson från Stockholm
Så länge ni har de priserna och den servicen, kommer vi alltid att åka med er.
av Yvonne från Hasselbo
Resan har varit mycket bra. Servicen utomordentlig. Bra bemötande och mycket tillmötesgående. Mycket troligt att jag bokar ny resa till annat land för att se fotboll. Mycket nöjd med andra ord. 
av Eddie Downie från Aneby
Resan var otroligt bra, allt fungerade perfekt med hotell och matchbiljett! Inget dåligt, bara possitiva saker, bra beläget hotell, inget problem med incheckning osv. sedan var det nära till old trafford. BE Resor överträffar förväntan, mycket lyckat Betyg 10
av Skåningen Palle K
Arsenal - Southampton 6-1. Bland det roligaste jag varit med om någonsin! Underbar stämning, många mål och vi satt riktigt bra på club level. Beresor ordnade allting fläckfritt med flyget, hotellet och matchbiljetterna. Vi kom hem igår kväll och är i extas fortfarade över matchen. Tack för en skön fotbollsresa Beresor!
av Micael Josefsson från Gnosjö
Det blir inte mycket bättre än så här. Flyget alltid i tid. Hotellet var kanon. Monza banan var en trevlig upplevelse, tyvärr satt vi mitt på Parabolica rakan så det gick lite för fort. Vädret var fantastiskt. Nästa resa om det gäller F1 kommer vi definitivt att gör med BE Resor. Betyg 9,5
av Anna o Janne Hedlund från Västerås
Tänkte bara tacka för ytterligare en kanon resa med ER på BE resor. Allt har fungerat perfekt, resan dit, biljetterna till hotellet och resan hem, allt har varit kanon.Tack än en gång för ett super arrangemang
av Barbro och Rustan från Sävedalen
Vårt omdöme är högsta poäng, bra hotell, centralt nära metro, matchbiljetter bra, och allmänt trevligt beteende. Vi kommer att åka med er igen, och rekommendera er till våra vänner och bekanta. Lysande!
av Simeon Nordberg från Norrköping
Resan var suverän, Arsenal vann ju :P. Ne men vi hade det jättebra i London. Det som var bra var att allt fanns på plats på hotellet och då menar jag matchbiljetter, vilket gjorde det enkelt och smidigt för oss. Bra hotell (Express By Holiday Inn) som låg centralt och bra. Jag skulle absolut kunna tänka mig att åka med er igen, för nu vet man att det är mycket bra service och ni ligger bra i pris. Om jag ska betygsätta er som vår reseagent och det paket som ni erbjöd oss så blir det 10/10.
av Sven
Bra paket till bra pris. Matchbiljetterna låg på hotellet när vi kom fram och vi behövde inte vara oroliga. Det är vi tacksamma för.
av Ola Olsson från Lund
Resan var jätte bra, kanon beläget hotell (Thistel Atlantic tower) trevlig hotell med en bra personal. Det fungerade alldeles utmärk med biljett ut hämtandet och återlämnandet(matchen var jätte bra) Klart att jag skulle tänka mig att resa med Be resor i framtiden, allt fungerade jätte bra. På skalan 1-10 skulle det få ett betyg på 9. Alltså mer än nöjd. Mvh 
av Karin från Älvsjö
Tack för ett bra arrangemang. Sonen blev glad för att sitta i kurva nord.
av Adam Helsing från Karlskoga
Resan har varit kanon, allting fungerade som det skulle! Tack för en bra resa!
av Jan-Olof Romin från Vagnhärad
En bra resa alla i gruppen var nöjda . hyggligt pris, skapligt hotell.. härlig trippelrum vi hade rundpingisturnering i rummet.!! Att Arsenal, inte var så bra , kan knappast ni lastas för. Dock härlig stämning på läktaren och bra platser. Det är troligt att vi reser med er igen , vi kommer att kolla era erbjudande.. 
av Thomas Nilsson från Stockholm
Jag vill gärna ta tillfället i akt att rikta ett stort, varmt och hjärtligt tack till BE Resor för en perfekt Liverpool-resa! Som gammal ärrad Liverpool-anhängare med över 30 års resor till Anfield och ett ständigt kuskande runt England och Europa i klubbens fotspår, känns det skönt att för första gången kunna luta sig tillbaka och låta en arrangör ta hand om alla praktiska bestyr. BE Resor blev en mycket glad och positiv överraskning, de skötte samtliga arrangemang med den äran - snabb, pålitlig och effektiv service. Dessutom får man vid all kontakt alltid ett sällsynt trevligt och personligt bemötande, inga frågor eller önskemål är för små, stora eller för krångliga för dem. Professionalism och personlig service i en sådan harmoni är man sannerligen inte bortskämd med att stöta på! Stort tack till BE Resor. Det är en arrangör utöver det vanliga som vi definitivt kommer att resa med igen. Rekommenderas varmt! 
av Ynwa, Jonas, Jonas, Kenth & Johan
Vi vill bara tacka för all service angående vår Liverpool resa som vara mycket lyckad! Vi kan varmt rekommendera Er.
av Stefan, Micke, Anders mfl
Grymt kul o sitta på 6:e raden bakom Real Madrids avbytarbänk! Vilka bilder vi har tagit...;) Ni ska ha stort TACK och vi ses garanterat nästa gång!
av Linus Berglund & Crew från Stockholm
Jag vill bara tacka för ett bra paket till El Clasico. Allt fungerade perfekt och hotellet var trevligt samt centralt i barcelona. Ni hade även bra guide på er hemsida. Alla resenärer var mycket nöjda och vi fick en fantastisk upplevelse!
av Andreas Jönsson från Kristianstad
Tack för ett väl genomfört arrangemang :) Bra flyg, fint centralt hotell, bra transfer till banan & kanon platser på Gold 1 läktaren. Kommer definitivt använda er nästa gång vi ska på Formel 1 resa.
av Lotta med gänget
Tack för en underbar resa!
av Johan, Per, Robert, Peter från Valbo
Resan var kanon, kan ej komma på nåt som var dåligt med resan, kanon hotell, kanon biljetter på the kop!!!! Naturligtvis kan jag åka med er i framtiden, tack för en bra resa.... Mvh 
av Johan
Vi ses garanterat nästa gång! Jag och mina kompisar åkte på Formel 1 i Ungern. Tack för bra service! 
av Heléne Kingdahl från Sandviken
Här kommer svar från de två grabbar som åkte till Manchester 24-26 april med er för att se Manchester United- Tottenham. Resan var kanonbra från början till slut. Hotellet ni rekommenderade låg bra till i stan, nära till allt, hade trevlig personal, fräscha rum och bra frukost. Matchbiljetterna levererades i god tid. Dessutom var vädret och matchen helt outstanding! Vi reser gärna med er igen och kommer att rekommendera er. Betyg:10! // Simon Kingdahl och Victor Forsberg Jag som bokade resan ger också högsta betyg till bemötande via telefon med kunnig och tydlig säljare som gav bra rekommendationer gällande hotell, match etc och en bra, tydlig hemsida med mycket bra info om resmål. Allt gick snabbt och lätt och jag bokar gärna genom er igen!
av Joakim Cederborg
Hade en mycket trevlig tid i Milano. Mycket bra hotell, centralt beläget. Kan absolut tänka mig att åka med er igen. Ni svarade på mina mail snabbt och koncist!! 10/10
av Ola Mattsson från Hedsbyn
Resan var fantastisk,allt var till belåtenhet. Kan nog inte klaga på någonting, allt gick som det skulle. Hotellet låg perfekt till. Helt klart skulle vi tänka oss att åka med er igen, ingen hade nåt att anmärka på och då var vi 8 st Måste ge er en klar 10 poängare.
av Johan och Peter från Malmö
Har precis kommit hem från Formel 1 resan i Monza som var mer än förväntat! Hotellet låg mycket centralt i Milano och det var enkelt att ta sig ut till Monza. Allt till var bra från början till slut! Vid nästa F1 resa hör vi av oss igen... 
av Lisa Jarnvik & Johan Jarnvik från Göteborg
Jag och min son vill bara säga TACK för ett mycket bra arrangemang med hotellet och platserna på El classico. Hotellet var perfekt med perfekt läge och platserna kunde inte bli bättre på arenan! Vi återkommer med all säkerhet i framtiden när det blir dags nästa gång för fotbollsresa! Vin kommer också att rekommendera er för andra.
av Chanko of Sweden Peter Chanko från Jönköping
Vill bara tack oerhört mycket för den fantastiska planering och service som ni gjort för oss. Riktigt bra platser, och ett centralt bra hotell. Allt fungerade perfekt. Ni kan lita på att jag och flera som jag känner kommer att kontakta er framöver för fler liknande upplevelser. Kanske Italienska ligan nästa gång?? Tack så mycket. P.S. Synd bara att Arsenal förlorade.... 
av Britt Lindqvist och Bengt Stråhle Från Malmö
Tack för fin service med biljetterna till hotellet. Platserna till Barcelona - Real Madrid var mycket bra. En upplevelse och höjdare.
av Familjen Byström från "Foppland" Önsköldsvik
Allt var bra. 60 100 på läktarna vilken stämming arsenal - tottenham 3 - 0. betyg 9
av Bosse Dunér från Märsta
Resan till Turkiet och formel 1 var jättebra, lite väl varmt bara ca 32-34 gr. Hotellet vi bodde på var frächt och hade trevlig personal. Jag kommer säkert att åka på fler resor med er, både fotboll och F1. Betyget blir en 9a. Tack för en bra weekend.
av Mats Rendlert från Kållered
Tack för Bra service och Kommunikation vid vår resa till Inter - Juventus! Grym Arena, men tyvärr en väldigt regnig Lördag..... Vi kommer Garanterat Tillbaks!!
av Kay Zöllner från Värnamo
Allt funkade perfekt, biljetterna o upplägget på matchen var imponerande, Tack.
av Lasse Friberg från Vaggeryd
Resan och biljetterna var kanon! Förutom att ryans plan inte ville starta. Rekomenderar er vidare till de jag känner...
av Stefan Danielsson från Uppsala
Resan till Monza i September gick fint, funkade bra med buss fram och tillbaka och hotellet var helt ok, lite lyhört men det finns ju öronproppar!Tack så länge, hoppas få återkomma någon gång igen!

av Thomas Nörby från Kolmården
Nu är vi hemma igen. Chelsea - Everton. Allt har fungerat riktigt bra. Vilken match det blev å sedan vann dessutom Sverige VM finalen i hockey på kvällen!!
av Henrik Karlsson från Rottneros
Hej... ville bara tacka för en fantastisk resa precis som när vi var i Milano för nått år sen...allt funkade perfekt och hotellet var bland de bättre jag bott på...trevlig personal... bra läge...bra frukost o.s.v.
av Johanna från Linköping
Min kille blev superglad för fotbollsresan han fick och det blev jag med för den hjälp jag fick med allt. Tack igen!
av Lars Nilsson från Falköping
Tack för ett mycket enkelt och välfungerande sätt att resa! Våran resa var mycket bra. Framförallt uppskattade vi att hotellet hade en ordentlig frukost (old street), så vi slapp ett fixa det på egen hand då vi hade knappt om tid. Jag kan mycket väl tänka mig att resa genom er försorg igen, och kommer nog även att så göra. Svårt att betygsätta....men 8 på en 10 gradig skala kanske.. 
av Nöjd Kund
Hej Beresor!! Jag ville bara säga att vi var nöjda med erat planerade av vår resa. Jag ska definitivt boka fler resor med er. Vi hade jättebra hotel, fräscht o bra frukost. Platserna på matchen var outstanding,,nou camp släng er i väggen.... Tack Beresor
av Caj Hjelm (ansvarig ledare för denna grupp) från
En liten rapport fån vår (NBIS-ledarna)Londonresa. Vi är mycket nöjda med hur allt fungerade - Hotel Bayswater Inn och matchbiljetterna till Arsena-Tottenham - det blev en perfekt säsongsavslutning för våran del. Vi återkommer nästa år!
av Timmy Bolgert från Göteborg
Jag och två kollegor var på Liverpool-Everton våren 2013 och vi hade det hur bra som helst. Biljetterna fanns på hotellet när vi kom dit och den totala upplevelsen var väldigt uppskattad! Tack för en bra helg!
av Johan Andersson från Solna
Fotbollsresan till London som ni ordnade till oss var mkt uppskattat av våra kunder! Allt fungerade enligt överenskommelse med säljare hos er. Det vill vi tacka för och kommer i framtiden att anlita er.
av Bernt Söderholm + 4 medresenärer
Hemkommen från F 1 tävlingar i Budapest. Allt fungerade utan problem, mycket bra hotell, mycket duktig guide som informerade mycket om Budapest och Ungern, som gav en extra behållning av resan. Red Bull läktaren var mycket bra, med startplatsen nedanför läktaren. Vi är mycket nöjda med hela arrangemanget.
av Micke och Janne från Jönköping
Bästa fotbollsresan vi varit på, utan tvekan! Allt funkade klockrent från början till slut... 
av Lars Backlund med sällskap från Sundsvall
Då har vi kommit hem till Sundsvall igen o vi har haft jättetrevligt. Hotell, mat, match o allt annat har varit jättebra. Hoppas ni har fotbollsresor till England nästa år.
av Ulf Mårtensson från Leksand
Resan har som sagt varit mycket bra. Vi hade väldigt bra hotell. Närheten till Old Trafford Och läktarplatsen var en fullträff för oss. Mycket att se runt arenan från förmiddag till match. Tack! Allt var egentligen mycket bra. Det som vi kanske önskat var att vi hunnit med frukost på söndagmorgon. Det tidiga flyget gjorde att detta ej var möjligt. Med största sannolikhet kommer jag att resa med Er fler gånger. Betyg 9. – 1 är för den missade frukosten. Detta uppvägtes gott och väl med närhet till arenan. Då säger vi betyg 10.
av Danne från Uppsala
Jag ska rekomendera er för alla jag känner för ni är billiga på alla resor.
av Håkan Spjuth från Forshaga
Hej, vi är jättenöjda med resan och kommer säkerligen att boka fler gånger via er. Allt runt bokningen har fungerat planenligt, hotellet var helt OK och platserna på Emirates var kanonbra, så vi kan inte sätta annat än 10p.
av Dennis o polarna från Jönköping
Tack för allt, det har varit en helt underbar resa, en upplevelse för livet. Vi var nöjda med resan, hotellet var toppenbra:) Tack så mkt för en underbar resa, vi lär höras av för fler resor:)
av Mattias
Kommit hem efter resan till Manchester. Var och såg United-Liverpool. Allt funka kanon! Bra hotell och bra platser på arenan!
av Andreas Asklöf från Uppsala
Resan har varit toppen! Toppklass boende verkligen, med suberbt läge på palace hotell. Bra ordnat med biljetter och allt! Åker gärna med er igen:)
av Mikael Gustafsson från Göteborg
Jag vill bara tacka för en kanon service angående när jag bokade Liverpool vs Aston villa. Hela helgen var kanon med kanon platser på arenan och hotellet vi bodde på. Kan varmt säga att jag kommer återkomma när nästa resa blir av ni är bäst. kommer även rekommendera mina andra polare att använda er som resebolag :).
av Mikael Lundin från Göteborg
Jag vill bara tacka dig för en fantastisk upplevelse. Vi satt jättebra på läktaren och hotellets personal var jättetrevliga och hjälpsamma så vi är väldigt nöjda.
av Per Hising från Västerås
Vi var 11 st som åkte till London för att titta på fotboll, gå på pub och shoppa och vi var alla helt överrens om att det var en perfekt weekend. Det enda som var riktigt dåligt var ju matchen (Arsenal-West Ham) men det kan ju inte ni belastas för det är ju de 22 välbetalda grabbar som var på plan som inte bjöd upp. Om jag nu skulle betygsätta själva resan så flöt allting perfekt med biljetter och allt så det får bli en tia och i och med de så finns det nog en stor chans att vi kommer tillbaka.
av Madeleine Ljunggren från Järfälla
Jag bokade denna fotbollsresa till Barcelona i slutet av september som 40-års present till min sambo och lät också min 7-årige son följa med. Eftersom det är första gången jag bokar en fotbollsresa i paket och inte vet vilka arrangörer som är bra och vilka som är dåliga så måste jag erkänna att jag var lite orolig för kvaliteten på både hotell och matchbiljetter/sittplatser. Men tack för otroligt bra sittplatser som gjorde att far och son hade perfekt läge att se de både målen som Barca satte mot Inter ! De var som i lyckorus när de kom hem och kan inte tänka på annat än när de skall kunna åka igen!!
av Frida & Pelle från Solna
Vi är helnöjda med vår vistelse i London! Vi har bott på ett bra hotell, det låg bra i förhållande till avstånd och kommunikation och det var fräscht. Fotbollsbiljetterna fanns i receptionen när vi kom dit och all information som behövdes för att ta sig till/från matchen fick vi från er. 9 poäng ger vi den här resupplevelsen och vi kan absolut tänka oss att resa med BE Resor i framtiden!
av Susanne och Mikael Persson från Eskilstuna
Våran resa till Milano var helt underbar. Allt fungerade perfekt och vi kan mycket väl tänka oss att resa med er igen. Betyget på resan blir en 10 poängare.
av Stefan Andersson från Göteborgstrakten
Formel 1 resan till Tyskland går inte att klaga på om man inte räknar med trafiken på söndag som gjorde att vi blev försenade. Går inte att anklaga er för det... Allt annat fungerade väldigt bra och F1 biljetterna var som vi önskade så det finns inget att klaga på. Bussen höll sina tider och hotellet hade bra standard med trevlig personal. Vi tackar och bockar :)
av Johan Larsson
Kom hem från Tyskland igår efter att ha varit på F1 i Hockenheimring. Allting har varit riktigt bra anordnat av Be resor och måste tacka för att det fina hotellet vi fick. Att alla satt tillsammans är ett stort plus. Hörs igen när när F1 säsongen 2015 drar igång igen.
av F1 Jocke
Formel 1 biljetterna som vi fick var exakt vad vi frågade efter och anlände till postlådan långt innan vi åkte. Precis i mitten på läktaren så man kände av stämningen på bästa sätt. Hotellet höll bra klass och transfern ut till arenan höll tider och det finns ingenting att klaga på.
av Stefan Kolic från Sundbyberg
Monza, Ferrari stämningen och parabolica är i toppklass och addera till Milano på det …. Tack för ett toppen arrangemang!
av Mikael Samuelsson från Stråvalla
En fantastisk upplevelse kring Arsenal matchen. Rundturen på Emirates var också kanon! Hotellet var helt ok, tyvärr lite klen frukost..
av Peter Eriksson från Vallentuna
Vi var väldigt nöjda med allt.
av Sebastian Forslund från Arvika
Bra service, bra information och bra pris. Kommer definitivt boka nästa fotbollsresa på beresor. Jag lär nog höja standarden på hotellet bara, men inget minus, fick vad jag betalade där. Blev ännu bättre när Arsenal vann hehe
av Daniel Bengtsson från Örbyhus
Helt magisk resa från början till slut - fick biljetter och all info långt innan resa . Något nojjig väl på plats att det inte skulle funka på hotell eller arena chelsea-Arsenal men allt har fungerat kanon . Det ända som jag inte var helt supernöjd med men ändå var ok är hotellet som kändes något sunkigt .
av Fredrik Vågebrant från Stockholm
Bravo!
av Bekim Alaj från Ystad
Resan gick som utlovades från Be/resor
av Thomas Olofsson från Helsingborg
Köpte Clublevel biljetter till Arsenal. Fantastiska platser. Vi återkommer gärna.
av Hans Björnson från Grums
Frukosten på hotel Orchard kunde varit bättre annars en fantastisk helg!!!!
av Stefan Krumlinde från Solna
Mycket bra arrangemang. Vi hade super trevligt.
av Oskar Wall från Linköping
Kanon biljetter med god mat som ingick i biljett priset. Bra hotell som låg perfekt tyckte jag, kryp avstånd till arenan och smidigt att ta sig in till centrala London . Tack för en kanon resa! //Oskar och Rasmus Wall
av Oskar Wall från Linköping
Kanon biljetter med god mat som ingick i biljett priset. Bra hotell som låg perfekt tyckte jag, kryp avstånd till arenan och smidigt att ta sig in till centrala London . Tack för en kanon resa! //Oskar och Rasmus Wall
av Mats Lundberg från Handen
Andra gången vi reser med BE Resor. Bra service och snabb återkoppling vid offertförfrågan/mail. Rekommenderas starkt //Mats
av Torgil Olsson från Hägersten
Jättebra hotell bra service på old traffod helt nöjda med allt.
av Lars Magnus Nilsson från Lomma
Mkt bra arrangemang på Emirates stadium! Detta är vi helnöjda med. Bra hotelll, inte perfekt med mkt bra. Nästa gång lägger vi nog till för annat flygbolag än EasyJet och Luton Airport...
av Hans Leijström från Stockholm
Flyg, hotell och fotbollsmatch. Allt var på topp!
av Hans Lennart Blom från Västerås
Allt runt matchen var fantastiskt!
av Jonas Hermansson från Brösarp
Folket i Barcelona är så sympatiska. Inte egotrippade utan glada över att få samtala. Makalöst trevlig stad.
av Bengt Jonsson
Åkte med mitt barnbarn för första gången på fotboll i England där jag såg Arsenal-Liverpool kanonbra sittplatser där jag kan rekommendera att köpa Club lever biljetter. Fick dessa hemskickade 14 dagar innan matchdag.Kändes tryggt att ha matchbiljetterna i handen innan vi påbörjade vår resa.Bra hotell(Norfolk Plaza) centralt.Hela upplägget från BE-Resor var alltigenom kanonbra.
Tack
av Mattias Björnsson från Kolsva
Vi såg Arsenal mot Sunderland och det var en fantastisk match. Många mål och Club level biljetterna var kanonbra fast väldigt dyra ???? men det var det värt när man ser frugans och barnens leende ????
av Börje Ericsson från Stockholm
Kanon!
av Ruben Norlin från Enskede
positivt med centralt hotell, att biljetterna dök upp på rummet och med vip paket på matchen.
av Per Hall från Saltsjöbaden
Vi reste till London för ett år sedan och det vrå bra men boendet var väl enkelt. Nu bodde vi kanonbra och allt funkade runt matchen. Tack. Vi återkommer.
av Fredrik Wilhelmsson från Nacka
Hej och stort tack!! Vi hade en grym resa. Matchbiljetterna var världsklass!! Hotellet var mycket bra. Bra info och service från er på alla plan. Med vänlig hälsning, Fredrik
av Jonas Danielsson från Bunkeflostrand
Allting fungerade perfekt med bokning, biljettleverans på hotellet etc.