Formel 1 resor till Kina - Shanghai 2024

Vi har billiga Formel 1 resor till Kina med flyg, hotell & F1 biljetter. F1 arenan ligger ca 30km från centrala Shanghai och under F1 helgen är det väldigt smidigt att åka hit. Boendet vi har ligger i centrala Shanghai för att du smidigt kan utforska denna fantastiska stad. Shanghai är verkligen staden som aldrig sover. Här är det lika mycket trafik och rörelse på dagen som på natten. Här njuter du av en mäktig stad, vacker stad, unik stad, modern stad och inte minst trevliga människor. Boka din F1 resa till Shanghai idag så att du ta del av de billigaste priserna! Har du redan bokat din resa kan vi erbjuda lösa Formel 1 biljetter till Kina & Shanghai.

Läs mer

I paketen ingår flyg, 3 hotellnätter, F1 biljetter & ev. busstransfer. Klicka på priset för att se mer detaljer

Officiell biljettagent


Kina - Shanghai 21 apr 2024

Flyg, hotell &
F1 biljett

Förfrågan
Hotell &
F1 biljett

Förfrågan

F1 biljett

Förfrågan
Kina - Shanghai 2025

Flyg, hotell &
F1 biljett

Förfrågan
Hotell &
F1 biljett

Förfrågan

F1 biljett

Förfrågan


Vad våra resenärer säger

Vi har genom åren fått mycket beröm från våra resenärer och det är vi självklart väldigt stolta över. Varje år åker flera tusen via BE Resor AB på sin livs drömresa såsom fotbollsresor, Formel 1 resor eller MotoGP resor. Vi försöker hela tiden att utöka vårt utbud för att det ska passa just dig och din sportresa. För oss är det viktigt att du är nöjd både före och efter din resa. Här har vi samlat lite kommentarer från några av våra tidigare resenärer.

Har du kommit hem från en resa som du bokat med oss kan du skicka in en rad om hur ni haft det, vad som var bra/dåligt mm. Det hade vi verkligen uppskattat.