Fotbollsresor till Arsenal

Fotbollsresor till Arsenal är väldigt populärt och det blir ofta slutsålt långt innan matchdag. För att inte missa matchen du vill se bör du boka dina Arsenal biljetter så tidigt som möjligt. Vi har paket med flyg, hotell och biljetter till bra priset oavsett om det gäller Premier League eller cuper. Arsenal spelar sina hemmamatcher på Emirates Stadium i norra London och denna arena har en kapacitet på ca 60.000 åskådare. Oavsett vilket lag Arsenal möter så är det en arena som alltid är fullsatt till sista stolen. Vi är sedan många år tillbaka officiell biljettagent till Arsenal vilket innebär att vi ”äger” våra egna platser på arenan. Tack vare detta så kan vi visa dig exakt vilken stol du kommer sitta på långt innan du ska åka samt att vi har möjlighet att garantera större sällskap sittplatser bredvid varandra. Våra Arsenal biljetter på VIP Club Level mejlas till dig i god tid innan matchdag oavsett om det är Premier League eller en cupmatch. Du behöver inte vara medlem i klubben när du köper biljetter till Arsenal hos oss utan vårt avtal med klubben gör att våra resenärer inte behöver tänka på något annat än att ta med biljetten till arenan. Köp fotbollsresa till Arsenal online, tryggt och säkert!

Läs mer

I paketen ingår flyg, hotell & fotbollsbiljetter

Officiell biljettagent


Arsenal - Aston Villa
14 apr 2024
Flyg, hotell &
matchbiljett

21 115 :-
Hotell &
matchbiljett

17 215 :-

Lös matchbiljett

12 515 :-
Arsenal - Chelsea
23 apr 2024
Flyg, hotell &
matchbiljett

22 715 :-
Hotell &
matchbiljett

19 515 :-

Lös matchbiljett

14 015 :-
Arsenal - Bournemouth
4 maj 2024
Flyg, hotell &
matchbiljett

22 215 :-
Hotell &
matchbiljett

19 215 :-

Lös matchbiljett

14 515 :-
Arsenal - Everton
19 maj 2024
Flyg, hotell &
matchbiljett

26 715 :-
Hotell &
matchbiljett

24 515 :-

Lös matchbiljett

19 515 :-


Vad våra resenärer säger

Vi har genom åren fått mycket beröm från våra resenärer och det är vi självklart väldigt stolta över. Varje år åker flera tusen via BE Resor AB på sin livs drömresa såsom fotbollsresor, Formel 1 resor eller MotoGP resor. Vi försöker hela tiden att utöka vårt utbud för att det ska passa just dig och din sportresa. För oss är det viktigt att du är nöjd både före och efter din resa. Här har vi samlat lite kommentarer från några av våra tidigare resenärer.

Har du kommit hem från en resa som du bokat med oss kan du skicka in en rad om hur ni haft det, vad som var bra/dåligt mm. Det hade vi verkligen uppskattat.


Emirates Stadium bild

Fotbollsresor & biljetter till Arsenal

Fotbollsresan till Arsenal glömmer jag aldrig. Man brukar säga så. Arsenal är en av Englands största klubbar genom tiderna, om inte den största. Populariteten bara växer o växer år efter år, kanske tack vare sin fina fotboll. I Sverige är Gunners utan att tveka en av de större klubbarna bland fotbollssupportrarna. Från just Sverige åker det ca 800 svenskar till varje match som Arsenal spelar på Emirates Stadium vilket är väldigt fascinerande.

Hos oss kan du köpa fotbollsresor med flyg, hotell & biljetter men vi säljer även enbart biljetter till Arsenal för dig som bokar eget flyg & hotell. Med tanke på det stora intresset är rådet att boka tidigt för att garantera dig en biljett till de billigaste priserna.

Arsenal spelar förutom Premier League även Champions League, FA-Cup & Capital One Cup som gör att det är väldigt många hemmamatcher på Emirates Stadium. Här är det i princip alltid fullsatt, oavsett vilken match det gäller.

Fotbollsiljetterna på Club Level är en av de mest populära biljetterna på hela arenan och är verkligen något som ska tänka på när du bokar dina fotbollsbiljetter till Arsenal. Man får betydligt mer än bara en matchbiljett. Till Club Level ingår matchprogram, inträde till Arsenals museum. rundtur på Emirates Stadium, gratis dryck i halvtid mm. Dessutom mejlas fotbollsbiljetterna till dig i god tid innan du åker iväg på din fotbollsresa till Arsenal.


Arsenal agent - BE Resor

Officiell biljettagent till Arsenal

En utmärkelse som vi är väldigt stolta över!

BE Resor är en av väldigt få Officiella biljettagenter till Arsenal och det är vi väldigt stolta över så klart. Vi har sedan 2009 haft samma platser på arenan och efter inför säsongen försöker vi att utöka antalet biljetter & sittplatser. På så sätt kan vi få stora grupper att sitta tillsammans vilket är väldigt ovanligt.

Väljer du att boka Club Level med eller utan mat med oss så skickas matchbiljetterna hem till dig i god tid innan matchdag. Väljer du biljetter med mat serveras maten bakom era sittplatser och är en riktigt häftig upplevelse.


Fakta om Emirates Stadium

Fakta om Emirates Stadium

Fotbollsarenan som är en klass för sig!

Hur mycket fakta du än får måste du uppleva Emirates Stadium Live. De flesta som ser Emirates Stadium blir väldigt förvånade över hur stor och vacker den är. Utan att överdriva rankar vi den som en av de vackraste fotbollsarenorna världen över, både invändigt och utvändigt. Jämfört med andra fotbollsarenor känns den här väldigt luftig, modern, fräsch och från alla platser har man bra blick över spelet.

Det här är ett bygge som Arsenal är väldigt stolta över och som de har fått väldigt bra beröm för. Arenan har en kapacitet på 60.000 åskådare och här är fullt till varenda match, oavsett storlek på match. När du bokar på en fotbollsresa till Arsenal ”måste” du även boka in en rundtur på arenan, det är det värt!


The Gunners Pub

Hitta till Emirates Stadium

Titta till Gunners Pub innan...

Med tanke på att Emirates Stadium ligger i norra London är ett gott råd att påbörja färden mot arenan åtminstone 2 timmar innan matchstart. Vi rekommenderar att åka ut 3 timmar innan matchstart för ofta stänger de av tunnelbanestationer i närheten av Emirates som gör det svårt att komma fram på ett smidigt sätt. Ändå är det ett mycket bättre alternativ än att hitta en taxibil som vill köra ut till Emirates.

Smidigast är att ta tunnelbanan Piccadilly (blå linje) mot Cockfosters och stiga av vid Holloway Road eller Arsenal. Stiger du av vid Holloway Road är det 2-3 minuters gångavstånd till Gunners Pub, och hit måste du komma innan matchen för att känna av den riktiga stämningen. Titta till Gunners Pub innan matchen, då laddar du som en riktig Gunner!


Arsenal Emirates Stadium

Arsenal biljetter

Vilka ska jag välja?

Våra fotbollsbiljetter till Arsenal är officiella som innebär att de kommer direkt från klubben Arsenal. Det finns flera alternativ av fotbollsbiljetter till Arsenals hemmamatcher på Emirates Stadium. Skillnaden är stor beroende på vilka biljetter du väljer, detta ska vi informera om här. Kategorierna är Kortsida/Club Level, VIP Hörnflagga/Club Level och VIP Club Level med mat.

¤ Kortsida/Club Level är biljetter som oftast är högt upp på kortsidan och som medför sämre blick till spelet och spelarna.
¤ VIP Hörnflagga/Club Level är kanske de mest prisvärda biljetterna man kan välja. Förutom fotbollsbiljetterna ingår dessutom gratis öl/vin/läsk i halvtid, tillgång till lounge före och efter matchen och även inträde till Arsenals museum och en rundtur på Emirates Stadium. Du får också ett presentkort på ett värde av 5£ till att handla för i Arsenal butiken.
¤ VIP Club Level med mat kan vara antingen i mitten på kortsidan eller vid hörnflaggan. Detta alternativ är den absolut lyxigaste biljettkategorin på Emirates Stadium men för att uppleva stämningen bästa så är vårt tips att välja bort maten och därmed välja VIP Hörnflagga/Club Level. När det gäller alla våra VIP biljetter till Arsenal kan vi garantera ett stort sällskap sittplatser tillsammans vilket är väldigt ovanligt. Vill du ha mer information om vilka fotbollsbiljetter du ska välja till din fotbollsresa till Arsenal så hjälper vi gärna till.