Fotbollsresor till Roma

Sugen på att åka på en fotbollsresa till Rom och se Roma spela på Stadio Olimpico? Då har du verkligen kommit rätt! AS Roma har de senaste åren tillhört den absoluta toppen i Italienska Serie A, där de vann ligan senast 2001. Klubben bildades 1927 och spelar sina hemmamatcher på Roms Olympiastadion (Stadio Olimpico) som har en kapacitet på över 82.000 åskådare och delas med Lazio, det andra Serie A laget i huvudstaden. Stadion är femstjärnig enligt UEFAs gradering och byggdes inför olympiska sommarspelen 1960 och är av många ansedd som en av världens vackraste arenor. Vi har fotbollsresor till Roma med flyg, hotell & biljetter till billiga priser.

Läs mer

Skicka en förfrågan!

Fyll i formuläret nedan för att skicka en förfrågan på en resa, så återkommer vi med en offert inom kort.Vad våra resenärer säger

Vi har genom åren fått mycket beröm från våra resenärer och det är vi självklart väldigt stolta över. Varje år åker flera tusen via BE Resor AB på sin livs drömresa såsom fotbollsresor, Formel 1 resor eller MotoGP resor. Vi försöker hela tiden att utöka vårt utbud för att det ska passa just dig och din sportresa. För oss är det viktigt att du är nöjd både före och efter din resa. Här har vi samlat lite kommentarer från några av våra tidigare resenärer.

Har du kommit hem från en resa som du bokat med oss kan du skicka in en rad om hur ni haft det, vad som var bra/dåligt mm. Det hade vi verkligen uppskattat.