Formel 1 resor till Singapore 2024

Prisvärda Formel 1 resor & biljetter till Singapore

Brukar du sitta i tv-soffan och drömma dig bort till Singapores GP? Du är inte ensam ska du veta, vi är ganska många. Singapore GP körs på Marina Bay Street Circuit och är i princip alltid efter Italiens GP och är det första loppet efter de europeiska loppen. Vi har Formel 1 resor till Singapore med flyg, hotell & F1 biljetter. Har du redan bokat en resa kan vi hjälpa till med lösa Formel 1 biljetter. Nu har du chansen att uppleva F1 och njuta av Singapore som faktiskt bara ligger 300km från Malaysia. 2 flugor i en smäll kanske? Vi brukar ge råd att boka tidigt för att ta del av platserna, det här loppet är alltid slutsålt!

Läs mer

I paketen ingår flyg, 3 hotellnätter, F1 biljetter & ev. busstransfer. Klicka på priset för att se mer detaljer

Officiell biljettagent


Singapore 22 sep 2024

Flyg, hotell &
F1 biljett

77 215 :-
Hotell &
F1 biljett

37 815 :-

F1 biljett

5 915 :-
Singapore 5 oct 2025

Flyg, hotell &
F1 biljett

Förfrågan
Hotell &
F1 biljett

Förfrågan

F1 biljett

Förfrågan


Vad våra resenärer säger

Vi har genom åren fått mycket beröm från våra resenärer och det är vi självklart väldigt stolta över. Varje år åker flera tusen via BE Resor AB på sin livs drömresa såsom fotbollsresor, Formel 1 resor eller MotoGP resor. Vi försöker hela tiden att utöka vårt utbud för att det ska passa just dig och din sportresa. För oss är det viktigt att du är nöjd både före och efter din resa. Här har vi samlat lite kommentarer från några av våra tidigare resenärer.

Har du kommit hem från en resa som du bokat med oss kan du skicka in en rad om hur ni haft det, vad som var bra/dåligt mm. Det hade vi verkligen uppskattat.