Fotbollsresor till Liverpool

Fotbollsresor till Liverpool i Premier League och de övriga cuperna som Liverpool spelar i har de senaste åren blivit riktiga storsäljare och det är lätt att förstå varför. Trycket på fotbollsbiljetterna till Liverpool är större än någonsin, inte bara från Sverige utan från hela världen. Alla vill köpa fotbollsbiljetter till Liverpool och det gör att många matcher blir slutsålda långt innan matchdagen. För att garanteras fotbollsbiljetter till Liverpool är tipset att boka så tidigt som möjligt, annars kan det vara slutsålt. När du bokar dina fotbollsbiljetter till Liverpool med BE Resor behöver du inte vara medlem i klubben då vi är Officiell biljettagent till Liverpool. Det enda du behöver göra är att ha med dig din fotbollsbiljett till arenan och njuta av stämningen och matchen.

BE Resor erbjuder fotbollsresor till Liverpools alla hemmamatcher med flyg, hotell & fotbollsbiljetter till billiga priser. Hos oss kan du välja mellan "vanliga" matchbiljetter, ståplatser på världskända The Kop, eller VIP biljetter med mat. Ju tidigare du bokar desto större är chansen att du får uppleva ditt Liverpool på Anfield. Det är i princip alltid fullsatt på Liverpools hemmaarena Anfield som rymmer ca 54 000 åskådare. Stämningen på Anfield brukar hålla riktigt hög nivå från alla läktare, inte minst när "You´ll Never Walk Alone" drar igång. Det är bland det mäktigaste som finns! Som Liverpool supporter får man inte missa att åka på en fotbollsresa till Liverpool i Premier League. Vill du passa på att uppleva Liverpool på din fotbollsresa finns det för den kultur och historieintresserade många museer och konstgallerier. Väl i Liverpool får man inte missa The Beatles avtryck i staden som nattklubben The Cavern och The Beatles Story Museum. Även utbudet av shopping är stort i Liverpool för shoppingentusiasten. Och vad passar inte bättre än en guidad tur inne på Anfield.

Läs mer

I paketen ingår flyg, hotell & fotbollsbiljetter

Officiell biljettagent


Liverpool - Southampton
28 feb 2024
Flyg, hotell &
matchbiljett

11 715 :-
Hotell &
matchbiljett

8 515 :-

Lös matchbiljett

5 215 :-
Liverpool - Manchester City
10 mar 2024
Flyg, hotell &
matchbiljett

30 115 :-
Hotell &
matchbiljett

24 515 :-

Lös matchbiljett

21 015 :-
Liverpool - Sparta Prag
14 mar 2024
Flyg, hotell &
matchbiljett

10 915 :-
Hotell &
matchbiljett

5 215 :-

Lös matchbiljett

2 915 :-
Liverpool - Brighton
31 mar 2024
Flyg, hotell &
matchbiljett

19 215 :-
Hotell &
matchbiljett

15 515 :-

Lös matchbiljett

12 715 :-
Liverpool - Sheffield United
3 apr 2024
Flyg, hotell &
matchbiljett

17 015 :-
Hotell &
matchbiljett

12 515 :-

Lös matchbiljett

10 215 :-
Liverpool - Crystal Palace
13 apr 2024
Flyg, hotell &
matchbiljett

19 015 :-
Hotell &
matchbiljett

15 215 :-

Lös matchbiljett

12 015 :-
Liverpool - Tottenham
4 maj 2024
Flyg, hotell &
matchbiljett

24 715 :-
Hotell &
matchbiljett

21 015 :-

Lös matchbiljett

18 215 :-
Liverpool - Wolverhampton
19 maj 2024
Flyg, hotell &
matchbiljett

36 015 :-
Hotell &
matchbiljett

31 115 :-

Lös matchbiljett

27 715 :-


Vad våra resenärer säger

Vi har genom åren fått mycket beröm från våra resenärer och det är vi självklart väldigt stolta över. Varje år åker flera tusen via BE Resor AB på sin livs drömresa såsom fotbollsresor, Formel 1 resor eller MotoGP resor. Vi försöker hela tiden att utöka vårt utbud för att det ska passa just dig och din sportresa. För oss är det viktigt att du är nöjd både före och efter din resa. Här har vi samlat lite kommentarer från några av våra tidigare resenärer.

Har du kommit hem från en resa som du bokat med oss kan du skicka in en rad om hur ni haft det, vad som var bra/dåligt mm. Det hade vi verkligen uppskattat.


Anfield bild

Anfield - Liverpools hemmaarena

En atmosfär du sent kommer glömma...

Liverpools hemmaarena, Anfield, byggdes år 1884 och har en publikkapacitet på 54 000 åskådare. The Kop är den mest kända sektionen på Anfield där hemmaklacken håller till och där stämningen är som bäst. Det är en av världens mest kända läktare oavsett om man är Liverpool supporter eller inte. Att sitta på The Kop är något som alla Liverpool supportrar borde uppleva. Vi säljer The Kop fotbollsbiljetter till Liverpools alla hemmamatcher på Anfield men med tanke på det stora intresset bör du boka tidigt för att garanteras just de här matchbiljetterna.

När du åker på fotbollsresa till Liverpool bör du besöka Liverpools Story Museum och gå på Stadium Tour där du får kliva in i deras toppmoderna omklädningsrum, gå längs spelargången och mycket mer. Det är verkligen en häftig upplevelse som du som Liverpool supporter inte får missa. Vill du ha mer information om hur du får tillgång till detta eller vilka fotbollsbiljetter som passar er bäst är du välkommen att höra av dig till oss.


Anfield - Liverpool

Så hittar du till Anfield

Promenad, pint och sånger enligt mig...

Anfield ligger i ett bostadsområde med härligt promenadavstånd från centrum, om det inte regnar såklart. Det är bra att komma i god tid till arenan, minst 2 timmar innan matchstart, för att få njuta av Anfields unika atmosfär, supportersångerna, tröjförsäljningen och öldrickandet som är en klassiker innan matchen på Anfield. Arenan ligger lite mer än 5 km från centrala Liverpool. Smidigast är det att ta en taxi till Anfield, annars finns det bussar som går från Queen Square Bus Station linje 17 som går till hållplatsen Liverpool FC.

Innan matchen bör det göras ett besök till någon av pubarna The Park eller The Albert för att ta en pint (öl) och sjunga Liverpoolsånger som uppvärmning och sedan vandra vidare till Anfield som ligger ca 200m från The Park. Till vissa biljettkategorier kan man välja fotbollsbiljetter med mat på The Park innan matchen. Har du inte provat det tidigare bör du göra det, du kommer inte att ångra dig. Oavsett vad för typ av fotbollsbiljetter du väljer ska du besöka The Park innan matchen.


liverpool-arena

Fotbollsbiljetter till Liverpool

Vilka biljetter ska jag välja?

Att veta vilka fotbollsbiljetter till Liverpool som passar bäst är svårt då det finns många olika biljettkategorier. De fotbollsbiljetter som är mest eftertraktad för många Liverpool supportrar är förstås The Kop, här vill i princip alla vara. Vill du uppleva en enastående stämning med sjungande och hejande supportrar så är det på The Kop du ska boka dina fotbollsbiljetter. Kortsida Anfield Road Stand, alltså mitt emot The Kop, sitter både Liverpool fans och det finns även sektioner för bortafans. Vill man lyxa till det så ska man välja VIP Kortsida med mat före eller efter matchen där du har tillgång till restaurang och bar på eller utanför arenan.

Bäst överblick har du från en plats på långsidorna Main Stand eller Centenary Stand. Här kan du välja bland Långsida Övre, Långsida Nedre samt VIP Långsida med mat. Där den sistnämnda VIP Långsida med mat är de allra bästa platserna på arenan. Till de här fotbollsbiljetterna ingår mat före eller efter matchen samt tillgång till restaurang och bar. Har du inte upplevt detta tidigare så ska du absolut försöka boka sådana biljetter. Vill du ha mer information om vilka fotbollsbiljetter till Liverpool som är mest prisvärda hjälper vi gärna dig med det.