I paketen ingår flyg, 3 hotellnätter & MotoGP biljetter. Klicka på priset för att se mer detaljer

Officiell biljettagent


Spanien - Valencia 14 nov 2021

Flyg, hotell &
MotoGP biljett

11 415 :-
Hotell &
MotoGP biljett

10 715 :-
Lös MotoGP
biljett

7 915 :-

Spaniens GP - Valencia

Valencias MotoGP är det sista loppet för året och lockar alltid till sig tiotusentals fans från hela världen. Bokar du en MotoGP resa till Valencia så bor du i centrala Valencia som ligger ca 25 km från Circuit Ricardo Tormo, vilket underlättar väldigt mycket. Vi är en av väldigt få Officiell biljettagent till Spaniens MotoGP och det är vi stolta över. Till våra MotoGP resor till Valencia ingår det flyg, hotell & MotoGP biljetter till billiga priser.Vad våra resenärer säger

Vi har genom åren fått mycket beröm från våra resenärer och det är vi självklart väldigt stolta över. Varje år åker flera tusen via BE Resor AB på sin livs drömresa såsom fotbollsresor, Formel 1 resor eller MotoGP resor. Vi försöker hela tiden att utöka vårt utbud för att det ska passa just dig och din sportresa. För oss är det viktigt att du är nöjd både före och efter din resa. Här har vi samlat lite kommentarer från några av våra tidigare resenärer.

Har du kommit hem från en resa som du bokat med oss kan du skicka in en rad om hur ni haft det, vad som var bra/dåligt mm. Det hade vi verkligen uppskattat.