Spaniens GP - Valencia

Valencias MotoGP är det sista loppet för året och lockar alltid till sig tiotusentals fans från hela världen. Bokar du en MotoGP resa till Valencia så bor du i centrala Valencia som ligger ca 25 km från Circuit Ricardo Tormo, vilket underlättar väldigt mycket. Nu kan du njuta av den vackra staden kuststaden Valencia & MotoGP på samma gång. Här kan du i princip alltid räkna med sol, bad, shopping, sevärdheter mm. Vad gäller biljetter till loppet och vilka sittplatser du ska välja kan vi hjälpa dig på bästa sätt då vi varit på plats vid ett flertal tillfällen och vet exakt var du ska sitta för att få ut det mesta av din MotoGP resa. Vi är en av väldigt få Officiell biljettagent till Spaniens MotoGP och det är vi stolta över. Till våra MotoGP resor till Valencia ingår det flyg, hotell & MotoGP biljetter till billiga priser.

Läs mer

I paketen ingår flyg, 3 hotellnätter & MotoGP biljetter. Klicka på priset för att se mer detaljer

Officiell biljettagent


Spanien - Valencia 17 nov 2024

Flyg, hotell &
MotoGP biljett

14 215 :-
Hotell &
MotoGP biljett

7 415 :-
Lös MotoGP
biljett

2 915 :-


Vad våra resenärer säger

Vi har genom åren fått mycket beröm från våra resenärer och det är vi självklart väldigt stolta över. Varje år åker flera tusen via BE Resor AB på sin livs drömresa såsom fotbollsresor, Formel 1 resor eller MotoGP resor. Vi försöker hela tiden att utöka vårt utbud för att det ska passa just dig och din sportresa. För oss är det viktigt att du är nöjd både före och efter din resa. Här har vi samlat lite kommentarer från några av våra tidigare resenärer.

Har du kommit hem från en resa som du bokat med oss kan du skicka in en rad om hur ni haft det, vad som var bra/dåligt mm. Det hade vi verkligen uppskattat.