Formel 1 resor till Australiens GP - Melborne 2023

Boka F1 biljetter & resor till Australiens GP

Australiens GP är den första tävlingen på året och det lopp som har så klart väldigt många ögon på sig. Det här loppet är verkligen fascinerande på många sätt. Loppet körs mitt i centrala Melbourne, i Albert Park, runt en liten sjö. Väldigt ovanligt och unikt på många sätt. Nu har du möjlighet att se F1 i Australien samtidigt som du njuter av den supervackra staden Melbourne. Vi har Formel 1 resor till Australien med flyg, hotell & F1 biljetter, men erbjuder även lösa Formel 1 biljetter om du redan bokat din resa. Vi ger i råd att boka din F1 resa tidigt för att ta del av de bästa platserna till de billigaste priserna. Vi skickar F1 biljetterna hem till dig i god tid innan avresa.

Läs mer

Skicka en förfrågan

Fyll i formuläret nedan för att skicka en förfrågan på en resa, så återkommer vi med en offert inom kort.Vad våra resenärer säger

Vi har genom åren fått mycket beröm från våra resenärer och det är vi självklart väldigt stolta över. Varje år åker flera tusen via BE Resor AB på sin livs drömresa såsom fotbollsresor, Formel 1 resor eller MotoGP resor. Vi försöker hela tiden att utöka vårt utbud för att det ska passa just dig och din sportresa. För oss är det viktigt att du är nöjd både före och efter din resa. Här har vi samlat lite kommentarer från några av våra tidigare resenärer.

Har du kommit hem från en resa som du bokat med oss kan du skicka in en rad om hur ni haft det, vad som var bra/dåligt mm. Det hade vi verkligen uppskattat.