Formel 1 resor till Australiens GP

Boka prisvärda F1 biljetter och resor till Australien

Australiens GP är den tredje tävlingen på året och arrangeras i mars. Det här loppet är verkligen fascinerande på många sätt då loppet körs i Albert Park, runt en liten sjö. Väldigt ovanligt och unikt på många sätt. Vi har Formel 1 resor till Australien med flyg, hotell & biljetter men erbjuder även lösa Formel 1 biljetter om du redan bokat din resa. Vi ger i råd att boka din F1 resa till Australien tidigt för att ta del av de bästa platserna till de billigaste priserna. Vi skickar biljetterna hem till dig i god tid innan avresa!

Läs mer

I paketen ingår flyg, 3 hotellnätter, F1 biljetter & ev. busstransfer. Klicka på priset för att se mer detaljer

Officiell biljettagent


Australien - Melbourne 16 mar 2025

Flyg, hotell &
F1 biljett

32 715 :-
Hotell &
F1 biljett

13 415 :-

F1 biljett

2 715 :-


Vad våra resenärer säger

Vi har genom åren fått mycket beröm från våra resenärer och det är vi självklart väldigt stolta över. Varje år åker flera tusen via BE Resor AB på sin livs drömresa såsom fotbollsresor, Formel 1 resor eller MotoGP resor. Vi försöker hela tiden att utöka vårt utbud för att det ska passa just dig och din sportresa. För oss är det viktigt att du är nöjd både före och efter din resa. Här har vi samlat lite kommentarer från några av våra tidigare resenärer.

Har du kommit hem från en resa som du bokat med oss kan du skicka in en rad om hur ni haft det, vad som var bra/dåligt mm. Det hade vi verkligen uppskattat.