Fotbollsresor till Milan

Åker du på fotbollsresor till Milan kommer du med sannolikhet att få gåshud flera gånger under matchen, oavsett match. Arenan som både Milan & Inter spelar på heter San Siro och tar ca 80.000 åskådare. Supportrarna på San Siro brukar bjuda på stämning, kärlek, hat och passion utöver det vanliga. AC Milan är en av världens största fotbollsklubbar i världen med flera Europatitlar, serietitlar & inhemska cuptitlar. Matcherna mot Inter, Juventus & Roma är de stora matcherna för AC Milan i Serie A. Boka din fotbollsresa till Milan tidigt för att garantera dig en plats. Vi har fotbollsresor med flyg, hotell & matchbiljetter till billiga priser.

Läs mer

I paketen ingår flyg, hotell & fotbollsbiljetter

Officiell biljettagent


Milan - Salernitana
26 maj 2024
Flyg, hotell &
matchbiljett

10 915 :-
Hotell &
matchbiljett

7 215 :-

Lös matchbiljett

3 915 :-


Vad våra resenärer säger

Vi har genom åren fått mycket beröm från våra resenärer och det är vi självklart väldigt stolta över. Varje år åker flera tusen via BE Resor AB på sin livs drömresa såsom fotbollsresor, Formel 1 resor eller MotoGP resor. Vi försöker hela tiden att utöka vårt utbud för att det ska passa just dig och din sportresa. För oss är det viktigt att du är nöjd både före och efter din resa. Här har vi samlat lite kommentarer från några av våra tidigare resenärer.

Har du kommit hem från en resa som du bokat med oss kan du skicka in en rad om hur ni haft det, vad som var bra/dåligt mm. Det hade vi verkligen uppskattat.