Fotbollsresor till Barcelona

Våra fotbollsresor till Barcelona inkluderar flyg, hotell & fotbollsbiljetter till bra priser. Om du enbart önskar Barcelona biljetter så erbjuder vi givetvis det också.
Säsongen 2023/2024 spelar Barcelona sina hemmamatcher på Estadi Olímpic Lluís Companys som har en kapacitet på ca 55 000 åskådare, då Camp Nou är under renovering. Vi är officiell biljettagent och kan då erbjuda alla kategorier och sektioner på arenan oavsett vilken match du vill boka. Vi erbjuder även VIP-biljetter som är utöver det vanliga. Vi på BE Resor åker på flera Barcelonamatcher varje år så vi vet exakt vilket hotell och vilka biljetter du ska välja för att få det bästa på din fotbollsresa. Vi rekommenderar dig också att boka i god tid då det är väldigt populärt även bland turister att kolla fotboll i Barcelona.

Den största matchen i hela Spanien är El Clásico som spelas mellan Barcelona och Real Madrid (länk). Dessa lag har en lång rivalitet mellan varandra och det brukar bli spännande matcher.

Barca spelar vanligtvis sina hemmamatcher på mäktiga Camp Nou (numera av sponsorskäl Spotify Camp Nou) som har en kapacitet på otroliga 98 0000 åskådare. Arenan ligger inte så långt från centrala delarna av Barcelona vilket gör det smidigt när man ska till och från hotellen efter matchen. Säsongen 2023/2024 spelas hemmamatcherna på Estadi Olímpic Lluís Companys.

Läs mer

Skicka en förfrågan!

Fyll i formuläret nedan för att skicka en förfrågan på en resa, så återkommer vi med en offert inom kort.Vad våra resenärer säger

Vi har genom åren fått mycket beröm från våra resenärer och det är vi självklart väldigt stolta över. Varje år åker flera tusen via BE Resor AB på sin livs drömresa såsom fotbollsresor, Formel 1 resor eller MotoGP resor. Vi försöker hela tiden att utöka vårt utbud för att det ska passa just dig och din sportresa. För oss är det viktigt att du är nöjd både före och efter din resa. Här har vi samlat lite kommentarer från några av våra tidigare resenärer.

Har du kommit hem från en resa som du bokat med oss kan du skicka in en rad om hur ni haft det, vad som var bra/dåligt mm. Det hade vi verkligen uppskattat.


Camp Nou

Fakta om Camp Nou

Största fotbollsarenan i Europa

Camp Nou är den största fotbollsarenan i Europa. Den är 250x220 meter och 48 meter hög. Arenan har en publikkapacitet på 99 000 åskådare. Den var färdigställd i september år 1957 och har sedan dess varit Barcelonas hemmaarena. Arenan används ofta också till konserter.

Vid arenan hittar du Barcelonas Camp Nou Store där du på mer än 2000 kvadratmeter kan njuta av officiella FC Barcelona artiklar som tröjor, halsdukar, shorts med mera. Väl värt ett besök. Som ett Barcelona supporter får du inte missa att gå Stadium Tour och besöka museet. Det finns olika paket att köpa även ett VIP där man får besöka omklädningsrum med mera.Tänk på att Stadium Tour inte är öppet på matchdagar.


Camp Nou Barcelona

Hitta till Camp Nou

Camp Nou ligger i Les Corts området av Barcelona. Till arenan går det att ta sig med taxi, buss eller tunnelbanan. Smidigast tycker vi att det är med tunnelbanan. Antingen tar du linje 3 där du går av vid Palau Reial eller Les Corts annars linje 5 med avstigning vid Collblanc eller Badal.


Barcelona arena

Barcelona biljetter

Det finns många kategorier av fotbollsbiljetter att välja på till Barcelonas hemmamatcher på Camp Nou. På kortsidan finns det två kategorier övre där som är allra högst upp på arenan är de billigaste platserna. Kortsida nedre är de bästa kortsideplatserna då du här kommer närmare spelet. Vi har även VIP kortsida med mat som innebär att det är garanterat sittplatser tillsammans på VIP läktare med tillgång till Premium Lounge på arenan och mat/tilltugg före och efter match.

På Långsidan är det Långsida nedre gul som är de bästa platserna med mest överblick över planen. Vi har också på långsidan ett VIP paket där du är garanterad sittplatser tillsammans på VIP läktare, tillgång till Premium lounge på arenan samt mat/tilltugg före match.