Fotbollsresor till Community Shield

Community Shield är en match som spelas mellan vinnaren av Premier League och vinnaren av FA-Cupen. Det här är den första trofén man kan vinna i England och det är alltid den första matchen på säsongen som spelas i England. Räkna med att den blir slutsåld väldigt snabbt så ett gott råd är att boka så tidigt som möjligt för att garanteras en plats. Matchen spelas på Wembley Stadium som har en kapacitet på ca 90.000 åskådare och är en av Europas fräschaste arenor. Vi har billiga fotbollsresor till Community Shield med flyg, hotell & matchbiljett. Du kan välja att sitta på kortsidan eller långsidan och även välja vilket lag du sitta tillsammans med.

Läs mer

Kommande fotbollsresor till Community Shield

Klicka på priset för att boka fotbollsresor eller biljetter

Officiell biljettagent

10 aug 2024

Flyg, hotell &
matchbiljett

13 915 :-
Hotell &
matchbiljett

10 215 :-
Lös matchbiljett
7 915 :-


Vad våra resenärer säger

Vi har genom åren fått mycket beröm från våra resenärer och det är vi självklart väldigt stolta över. Varje år åker flera tusen via BE Resor AB på sin livs drömresa såsom fotbollsresor, Formel 1 resor eller MotoGP resor. Vi försöker hela tiden att utöka vårt utbud för att det ska passa just dig och din sportresa. För oss är det viktigt att du är nöjd både före och efter din resa. Här har vi samlat lite kommentarer från några av våra tidigare resenärer.

Har du kommit hem från en resa som du bokat med oss kan du skicka in en rad om hur ni haft det, vad som var bra/dåligt mm. Det hade vi verkligen uppskattat.