Fotbollsresa till Europas ligor

Fotbollsresor som vi arrangerar har enligt våra tidigare resenärer varit riktigt lyckade och det gör oss väldigt stolta. Prisvärda fotbollsresor med flyg, hotell & biljetter till Europas ligor & de Europeiska cuperna. Som resenär vill man att fotbollsresan ska klaffa från början till slut och dessutom ha det där ”lilla extra” när man är iväg. Vi har flera flygplatser & flera olika kategorier på biljetter att välja bland och alla våra hotell ligger mitt i centrum. En viktig detalj som vi har satsat väldigt mycket på är våra sittplatser som gör att vi oftast kan peka ut exakt vilken stol du kommer att sitta på långt innan du åker på din fotbollsresa och dessutom skickas biljetterna hem till dig innan du åker iväg på din resa. Vi erbjuder fotbollsresor till ligor som Premier League, La Liga, Bundesliga, Serie A, Ligue 1, Champions League med mera. Att uppleva fotboll live på plats är en unik upplevelse där en fantastisk stämning på läktaren gör det till ett oförglömligt minne. Upptäck vårt utbud för din nästa fotbollsresa nedan.

Läs mer

Fotbollsresor till Premier League i England


Fotbollsresor till Spanien i La Liga


Fotbollsresor till Italien i Serie A


Fotbollsresor till Tyskland i Bundesliga


Fotbollsresor till Ligue 1 i Frankrike


Kommande Fotbollsresor

Klicka på priset för att boka fotbollsresor eller biljetter

Officiell biljettagent

10 jun 2023

Flyg, hotell &
matchbiljett

42 715 :-
Hotell &
matchbiljett

31 415 :-
Lös matchbiljett
24 715 :-


Vad våra resenärer säger

Vi har genom åren fått mycket beröm från våra resenärer och det är vi självklart väldigt stolta över. Varje år åker flera tusen via BE Resor AB på sin livs drömresa såsom fotbollsresor, Formel 1 resor eller MotoGP resor. Vi försöker hela tiden att utöka vårt utbud för att det ska passa just dig och din sportresa. För oss är det viktigt att du är nöjd både före och efter din resa. Här har vi samlat lite kommentarer från några av våra tidigare resenärer.

Har du kommit hem från en resa som du bokat med oss kan du skicka in en rad om hur ni haft det, vad som var bra/dåligt mm. Det hade vi verkligen uppskattat.