Formel 1 resor till Belgien - Bryssel, Spa 2023

Billiga Formel 1 biljetter & resor till Belgien

Våra Formel 1 resor till Belgien 2023 inkluderar flyg, hotell, transfer & F1 biljetter. Är du privatperson eller ska ni åka iväg med företaget så hjälper vi er med era önskemål. Vi kan garantera platser tillsammans även för stort sällskap. Inga grupper är för stort för oss. En hel del hotell som vi har samarbete med har stora konferensrum/mötesrum som gör att man även kan hålla en konferens eller ett möte i samband med Formel 1 resan. En Formel 1 resa till Belgien är en riktig dröm för alla F1-älskare! Spa, som banan heter är en av de snabbaste banorna och är en av de mest häftigaste upplevelserna för både Formel 1 förare & fans.

Läs mer

I paketen ingår flyg, 3 hotellnätter, F1 biljetter & ev. busstransfer. Klicka på priset för att se mer detaljer

Officiell biljettagent


Bryssel - Spa 30 jul 2023

Flyg, hotell &
F1 biljett

15 315 :-
Hotell &
F1 biljett

9 815 :-

F1 biljett

3 215 :-
Bryssel - Spa 30 jul 2023

Flyg, hotell &
F1 biljett

22 115 :-
Hotell &
F1 biljett

16 615 :-

F1 biljett

3 215 :-Vad våra resenärer säger

Vi har genom åren fått mycket beröm från våra resenärer och det är vi självklart väldigt stolta över. Varje år åker flera tusen via BE Resor AB på sin livs drömresa såsom fotbollsresor, Formel 1 resor eller MotoGP resor. Vi försöker hela tiden att utöka vårt utbud för att det ska passa just dig och din sportresa. För oss är det viktigt att du är nöjd både före och efter din resa. Här har vi samlat lite kommentarer från några av våra tidigare resenärer.

Har du kommit hem från en resa som du bokat med oss kan du skicka in en rad om hur ni haft det, vad som var bra/dåligt mm. Det hade vi verkligen uppskattat.