Formel 1 resor till Abu Dhabi GP 2022

Köp F1 biljetter & resor till Abu Dhabi

I våra Formel 1 resor till Abu Dhabi erbjuder vi flyg, hotell & F1 biljetter. Hit kan du åka på en budgetresa eller lyxa till det ordentligt! Under Formel 1 i Abu Dhabi finns det inga gränser, här finns 5* hotell utöver det vanliga samt sittplatser på arenan där lyx bara är förnamnet. Yas Marina Circuit som arenan heter är en de vackraste Formel 1 banorna som finns runt om i världen. Här körs årets sista Formel 1 tävling och brukar locka tiotusentals F1 fans från hela världen. Alla våra hotell ligger mitt i centrala Abu Dhabi och vi kan även erbjuda Dubai om det skulle vara intressant.

Läs mer

I paketen ingår flyg, 3 hotellnätter, F1 biljetter & ev. busstransfer. Klicka på priset för att se mer detaljer

Officiell biljettagent


Dubai 26 nov 2023

Flyg, hotell &
F1 biljett

37 215 :-
Hotell &
F1 biljett

24 215 :-

F1 biljett

9 915 :-Vad våra resenärer säger

Vi har genom åren fått mycket beröm från våra resenärer och det är vi självklart väldigt stolta över. Varje år åker flera tusen via BE Resor AB på sin livs drömresa såsom fotbollsresor, Formel 1 resor eller MotoGP resor. Vi försöker hela tiden att utöka vårt utbud för att det ska passa just dig och din sportresa. För oss är det viktigt att du är nöjd både före och efter din resa. Här har vi samlat lite kommentarer från några av våra tidigare resenärer.

Har du kommit hem från en resa som du bokat med oss kan du skicka in en rad om hur ni haft det, vad som var bra/dåligt mm. Det hade vi verkligen uppskattat.