I paketen ingår flyg, 3 hotellnätter, F1 biljetter & ev. busstransfer. Klicka på priset för att se mer detaljer

Officiell biljettagent


Dubai 12 dec 2021

Flyg, hotell &
F1 biljett

19 915 :-
Hotell &
F1 biljett

15 315 :-

F1 biljett

7 915 :-

Formel 1 resor till Abu Dhabi GP 2021

I våra Formel 1 resor till Abu Dhabi erbjuder vi flyg, hotell & F1 biljetter med boende i Abu Dhabi eller Dubai. Välj mellan budgetresa eller lyxa till det ordentligt! Under Formel 1 i Abu Dhabi finns det inga gränser, här finns 5* hotell utöver det vanliga samt sittplatser på vackra Yas Marina Circuit där lyx bara är förnamnet. Boka din F1 resa & biljetter på ett tryggt & säkert sätt.Vad våra resenärer säger

Vi har genom åren fått mycket beröm från våra resenärer och det är vi självklart väldigt stolta över. Varje år åker flera tusen via BE Resor AB på sin livs drömresa såsom fotbollsresor, Formel 1 resor eller MotoGP resor. Vi försöker hela tiden att utöka vårt utbud för att det ska passa just dig och din sportresa. För oss är det viktigt att du är nöjd både före och efter din resa. Här har vi samlat lite kommentarer från några av våra tidigare resenärer.

Har du kommit hem från en resa som du bokat med oss kan du skicka in en rad om hur ni haft det, vad som var bra/dåligt mm. Det hade vi verkligen uppskattat.