Formel 1 resor till Qatars GP

Boka F1 biljetter & resor till Qatar GP

Våra resepaket till Formel 1 i Qatar inkluderar flyg, boende och F1 biljetter till attraktiva priser. Om du föredrar att endast köpa biljetter till F1, erbjuder vi även den möjligheten. Att närvara vid Qatar Grand Prix är en storslagen upplevelse som bör ses på plats. På grund av dess popularitet rekommenderar vi att du bokar i förväg för att försäkra dig om de mest förmånliga priserna till Qatars GP.

Läs mer

I paketen ingår flyg, 3 hotellnätter, F1 biljetter & ev. busstransfer. Klicka på priset för att se mer detaljer

Officiell biljettagent


Doha 1 dec 2024

Flyg, hotell &
F1 biljett

57 315 :-
Hotell &
F1 biljett

26 915 :-

F1 biljett

2 415 :-
Doha 30 nov 2025

Flyg, hotell &
F1 biljett

Förfrågan
Hotell &
F1 biljett

Förfrågan

F1 biljett

Förfrågan


Vad våra resenärer säger

Vi har genom åren fått mycket beröm från våra resenärer och det är vi självklart väldigt stolta över. Varje år åker flera tusen via BE Resor AB på sin livs drömresa såsom fotbollsresor, Formel 1 resor eller MotoGP resor. Vi försöker hela tiden att utöka vårt utbud för att det ska passa just dig och din sportresa. För oss är det viktigt att du är nöjd både före och efter din resa. Här har vi samlat lite kommentarer från några av våra tidigare resenärer.

Har du kommit hem från en resa som du bokat med oss kan du skicka in en rad om hur ni haft det, vad som var bra/dåligt mm. Det hade vi verkligen uppskattat.