Fotbollsresor till Atletico Madrid

Vi anordnar billiga fotbollsresor till Atletico Madrid som är det andra stora fotbollslaget i Madrid efter Real Madrid. Atletico Madrid, med smeknamet "Atleti" har vunnit många hjärtan p g a sitt sätt att spela fotboll på och dess hängivna fans. Atleti har de senaste åren räknats som en av de största klubbarna i Europa med tanke på sin spelstil och vinnarmentalitet. Stämningen och upplevelsen på Wanda Metropolitano håller väldigt hög nivå och bör upplevas även om man inte är Atleti-fan. Hos oss kan du boka en fotbollsresa till Atletico Madrid med flyg, hotell & biljetter till alla matcher i La Liga & Champions League.

En fotbollsresa till Madrid innehåller betydligt mycket mer än "bara" fotboll. Madrid är en av Europas finaste städerna i Europa som erbjuder väldigt mycket shopping, bra utbud på restauranger, barer överallt och nattklubbar utöver det vanliga. Det brukar vara väldigt populärt för både kompisgänget eller att åka som par, så stort utbud är det i Madrid.

Atletico Madrid grundades år 1903 och vann sin första ligatitel 1940. Deras hemmamatcher spelar de på arenan Wanda Metropolitano.

Läs mer

Skicka en förfrågan!

Fyll i formuläret nedan för att skicka en förfrågan på en resa, så återkommer vi med en offert inom kort.Vad våra resenärer säger

Vi har genom åren fått mycket beröm från våra resenärer och det är vi självklart väldigt stolta över. Varje år åker flera tusen via BE Resor AB på sin livs drömresa såsom fotbollsresor, Formel 1 resor eller MotoGP resor. Vi försöker hela tiden att utöka vårt utbud för att det ska passa just dig och din sportresa. För oss är det viktigt att du är nöjd både före och efter din resa. Här har vi samlat lite kommentarer från några av våra tidigare resenärer.

Har du kommit hem från en resa som du bokat med oss kan du skicka in en rad om hur ni haft det, vad som var bra/dåligt mm. Det hade vi verkligen uppskattat.


wanda metropolitano

Fakta om Wanda Metropolitano

Wanda Metropolitano öppnades år 1994 men användes bara fram till 2004 då den stängdes för ett framtida projekt angående Madrids bud för sommar-OS 2016. Men då det inte blev något med det så ville Atletico Madrid bygga här. Sedan september år 2017 har Wanda Metropolitano varit hemmaarena för Atletico Madrid. År 2019 hölls UEFA Champions League finalen här. Arenan har en publikkapacitet på 68 000 åskådare.

Som Atletico Madrid supporter bör man besöka Atleti Territory där man kan gå på Atletico Madrids museum och även Stadium Tour.


Wanda Metropolitano arena

Hitta till Wanda Metropolitano

Arenan ligger i nordöstra Madrid strax intill Adolfo Suárez Madrid-Barajas flygplats. Det bästa alternativet är att ta metron till arenan. Tar man linje 7 och sedan går av vid Estadio Metropolitano så är det endast 200 meter att promenera till arenan.


atletico madrid arena

Fotbollsbiljetter till Atletico Madrid

Till Atletico Madrids hemmamatcher säljer vi flera olika kategorier av biljetter. De bästa platserna på kortsidan är Kortsida nedre här får du en mer närhet till spelet än på Kortsida övre. På långsidan finns det också övre och nedre och det är Långsida nedre som ger bäst överblick över planen. De allra bästa platserna finner du i vårt VIP paket VIP Långsida med mat här ingår sittplatser garanterat tillsammans på VIP läktare, matchprogram och mat före ller efter matchen.