Formel 1 resor till Mexiko

Boka F1 biljetter till Mexiko GP

Säkra dina Formel 1 biljetter till Mexikos GP nu! Upplev Mexikos F1 live på plats vid banan Autodromo Hermanos Rodriguez. Passa även på att utforska Mexikos kultur och smaka på läcker lokal mat i världsklass. Hotellen som ingår i våra paket ligger mitt i centrala Mexiko City som gör det smidigt för dig att utforska staden. Hos oss kan du köpa paketresor som är skräddarsydda med biljetter, flyg och hotell men även enbart F1 biljetter. Upplev F1 live i Mexiko!

Läs mer

I paketen ingår flyg, 3 hotellnätter, F1 biljetter & ev. busstransfer. Klicka på priset för att se mer detaljer

Officiell biljettagent


Mexico City 27 oct 2024

Flyg, hotell &
F1 biljett

Förfrågan
Hotell &
F1 biljett

Förfrågan

F1 biljett

12 415 :-


Vad våra resenärer säger

Vi har genom åren fått mycket beröm från våra resenärer och det är vi självklart väldigt stolta över. Varje år åker flera tusen via BE Resor AB på sin livs drömresa såsom fotbollsresor, Formel 1 resor eller MotoGP resor. Vi försöker hela tiden att utöka vårt utbud för att det ska passa just dig och din sportresa. För oss är det viktigt att du är nöjd både före och efter din resa. Här har vi samlat lite kommentarer från några av våra tidigare resenärer.

Har du kommit hem från en resa som du bokat med oss kan du skicka in en rad om hur ni haft det, vad som var bra/dåligt mm. Det hade vi verkligen uppskattat.