Formel 1 resor till Mexiko

Boka officiella F1 biljetter till Mexikos GP

Säkra dina Formel 1 biljetter till Mexikos GP redan idag. Upplev och njut av Mexikos F1 live på Autodromo Hermanos Rodriguez-banan. Ta chansen att upptäcka Mexikos kulturella rikedomar och avnjut förstklassig lokal mat. De hotell som erbjuds i våra paket är centralt belägna, vilket gör det enkelt för dig att uppleva stadens puls. Vi erbjuder paketresor som inkluderar biljetter, flyg och hotell, men även möjligheten att endast köpa F1-biljetter. Upplev Formel 1 i Mexiko på nära håll!

Läs mer

I paketen ingår flyg, 3 hotellnätter, F1 biljetter & ev. busstransfer. Klicka på priset för att se mer detaljer

Officiell biljettagent


Mexico City 27 oct 2024

Flyg, hotell &
F1 biljett

Förfrågan
Hotell &
F1 biljett

Förfrågan

F1 biljett

12 415 :-
Mexico City 26 oct 2025

Flyg, hotell &
F1 biljett

Förfrågan
Hotell &
F1 biljett

Förfrågan

F1 biljett

Förfrågan


Vad våra resenärer säger

Vi har genom åren fått mycket beröm från våra resenärer och det är vi självklart väldigt stolta över. Varje år åker flera tusen via BE Resor AB på sin livs drömresa såsom fotbollsresor, Formel 1 resor eller MotoGP resor. Vi försöker hela tiden att utöka vårt utbud för att det ska passa just dig och din sportresa. För oss är det viktigt att du är nöjd både före och efter din resa. Här har vi samlat lite kommentarer från några av våra tidigare resenärer.

Har du kommit hem från en resa som du bokat med oss kan du skicka in en rad om hur ni haft det, vad som var bra/dåligt mm. Det hade vi verkligen uppskattat.