Fotbollsresor till Europa League

Europa League ersätter Uefa Cupen och spelas av lag från hela Europa och är väl "lillebror" till Champions League. De lag som inte har lyckats kvala in sig till Champions League hamnar i Europa League och det är absolut ingen liten turnering, utan uppskattas nästan lika högt när det börjar dra ihop sig till finalspel. Även till den här turneringen är det väldigt stort tryck på fotbollsbiljetter så ett gott råd är att boka tidigt. Vi har skräddarsydda fotbollsresor till Europa Leagues gruppspel, åttondelsfinal, kvartsfinal, semifinal & final. I våra fotbollsresor har vi flyg, hotell & matchbiljett, men ni kan uppgradera till högre standard på hotellet, fler extranätter samt bättre sittplats på arenan.

Läs mer

Skicka en förfrågan

Fyll i formuläret nedan för att skicka en förfrågan på en resa, så återkommer vi med en offert inom kort.Vad våra resenärer säger

Vi har genom åren fått mycket beröm från våra resenärer och det är vi självklart väldigt stolta över. Varje år åker flera tusen via BE Resor AB på sin livs drömresa såsom fotbollsresor, Formel 1 resor eller MotoGP resor. Vi försöker hela tiden att utöka vårt utbud för att det ska passa just dig och din sportresa. För oss är det viktigt att du är nöjd både före och efter din resa. Här har vi samlat lite kommentarer från några av våra tidigare resenärer.

Har du kommit hem från en resa som du bokat med oss kan du skicka in en rad om hur ni haft det, vad som var bra/dåligt mm. Det hade vi verkligen uppskattat.