Fotbollsresor till Tottenham

Boka din fotbollsresa till Tottenham med oss så får du en upplevelse du sent kommer att glömma. Den nya arenan, Tottenham Hotspur Stadium, blev färdigställd år 2019 och ersatte då den tidigare White Hart Lane. Den nya arenan har en kapacitet på ca 62.000 åskådare och är den näst största arenan i Premier League. För dig som är Tottenham-fan är det ett måste att uppleva ditt Spurs på den nya arenan. Det kommer med stor sannolikhet att vara fullbokat till varenda match, så räkna med underbar stämning och många mål. Vi har fotbollsresor med flyg, hotell & matchbiljetter till billiga priser som vi stolt kan presentera. Välj bland olika alternativ av fotbollsbiljetter till Tottenham med sittplatser på hela arenan. Boka tidigt för att ta del av de billigaste priserna! Klubben bildades 1882 och är en av de mest klassiska lagen i engelsk fotboll. På arenan kan man gå en guidad Stadium tour, besöka deras museum och även besöka Tottenhams supporterbutik som är den största i Europa.

Läs mer

I paketen ingår flyg, hotell & fotbollsbiljetter

Officiell biljettagent


Tottenham - Brighton
8 apr 2023
Flyg, hotell &
matchbiljett

19 115 :-
Hotell &
matchbiljett

11 815 :-

Lös matchbiljett

7 615 :-
Tottenham - Bournemouth
15 apr 2023
Flyg, hotell &
matchbiljett

18 615 :-
Hotell &
matchbiljett

10 115 :-

Lös matchbiljett

7 115 :-
Tottenham - Manchester United
27 apr 2023
Flyg, hotell &
matchbiljett

22 115 :-
Hotell &
matchbiljett

15 615 :-

Lös matchbiljett

12 115 :-
Tottenham - Crystal Palace
6 maj 2023
Flyg, hotell &
matchbiljett

18 615 :-
Hotell &
matchbiljett

10 115 :-

Lös matchbiljett

7 115 :-
Tottenham - Brentford
20 maj 2023
Flyg, hotell &
matchbiljett

20 115 :-
Hotell &
matchbiljett

13 415 :-

Lös matchbiljett

9 615 :-


Vad våra resenärer säger

Vi har genom åren fått mycket beröm från våra resenärer och det är vi självklart väldigt stolta över. Varje år åker flera tusen via BE Resor AB på sin livs drömresa såsom fotbollsresor, Formel 1 resor eller MotoGP resor. Vi försöker hela tiden att utöka vårt utbud för att det ska passa just dig och din sportresa. För oss är det viktigt att du är nöjd både före och efter din resa. Här har vi samlat lite kommentarer från några av våra tidigare resenärer.

Har du kommit hem från en resa som du bokat med oss kan du skicka in en rad om hur ni haft det, vad som var bra/dåligt mm. Det hade vi verkligen uppskattat.


Tottenham Hotspur Stadium

Fakta om Tottenham Hotspur Stadium

Tottenham spelar sedan 2019 på sin nya moderna arena Tottenham Hotspur Stadium. Arenan har en publikkapacitet på 62 000 åskådare. Det är den tredje största fotbollsarenan i England. På arenan är det tänkt att det även ska hållas andra event som till exempel rugby, boxning och konserter. Arenan är toppmodern och har beskrivits av många som enastående. Som Tottenham supporter måste du gå Stadium Tour det är en riktigt häftig upplevelse.


Tottenham_Hotspur_Stadium_box

Hitta till arenan

Toppmodern arena

Tottenham Hotspur Stadium ligger i norra London ca 14 km från centrala London. För att ta sig till arenan kan man ta tunnelbana Victoria Line och sedan stiga av vid Seven Sisters. Det går även att ta buss 149, den tar lite längre tid, eller tåg Overground där man går av vid White Heart Lane.

Det är bra att komma i god tid till arenan, minst 2 timmar innan matchstart för att hinna njuta av stämningen. Innan match finns det flera pubar att besöka som ligger nära arenan där det brukar vara många supportrar som till exempel The Bricklayer´s Arms and Elbow Room.


Tottenham_arena_box

Fotbollsbiljetter till Tottenham

Vi erbjuder fotbollsbiljetter på Kortsida nedre och övre och dessa platser finns på både South och North Stand. South Stand är avsedd till hemmasupportrarna och är den största läktaren i arenan och är tänkt som stadions hjärtslag. På North Stand kan vi även erbjuda mycket bra platser, VIP Kortsida med mat. Här är det garanterat sittplatser tillsammans, det ingår matbuffé på arenan, matchprogram, lättare snacks och tillgång till restaurang och bar under matchen.

Sen har vi platser på Långsida övre och nedre på East och West Stand. Här finns även de bästa platserna VIP Långsida med mat. Platserna är på nedre långsidan och här har du en perfekt överblick över planen. TIll VIP Långsida med mat ingår även mat på arenan, matchprogram, lättare tilltugg, tillgång till restaurang och bar under matchen samt garanterat sittplatser tillsammans.