Fotbollsresor till Inter

Åk på en fotbollsresa till Inter med flyg, hotell & biljetter till billiga priser. Internationale som klubben egentligen heter är av de stora klubbarna i Italienska Serie A och ligger i Milano. Arenan heter Stadio Giuseppe Meazza när Inter är hemmalag och San Siro när AC Milan är hemmalag. Arenan tar hela 80.000 åskådare och räknas som en av de mest klassiska arenorna i hela världen. De största matcherna i Serie A för Interista är utan tvekan mot lokalkonkurrenten AC Milan, Milanoderbyt eller "Il derby della Madonnina" som betyder Den lilla Madonnans derby. Det andra stora mötet är mot Juventus och kallas "Derby d'Italia" och betyder Italienska derbyt.

Läs mer

Skicka en förfrågan!

Fyll i formuläret nedan för att skicka en förfrågan på en resa, så återkommer vi med en offert inom kort.Vad våra resenärer säger

Vi har genom åren fått mycket beröm från våra resenärer och det är vi självklart väldigt stolta över. Varje år åker flera tusen via BE Resor AB på sin livs drömresa såsom fotbollsresor, Formel 1 resor eller MotoGP resor. Vi försöker hela tiden att utöka vårt utbud för att det ska passa just dig och din sportresa. För oss är det viktigt att du är nöjd både före och efter din resa. Här har vi samlat lite kommentarer från några av våra tidigare resenärer.

Har du kommit hem från en resa som du bokat med oss kan du skicka in en rad om hur ni haft det, vad som var bra/dåligt mm. Det hade vi verkligen uppskattat.