Be Resor - Din sportagent!

Be Resor - Din sportagent!

Fotbollsresor, Formel  1 resor, MotoGP resor & konferensresor med inriktning på sport är vad vi jobbar med på BE Resor AB. Sportresor är vår specialitet och vi utökar vårt utbud för varje år men vår passion är sportresor och även vårt kunnande. BE Resor startade 2007 och är idag en ledande aktör inom sportresor och blir större för varje år som går. I våra sportresor har vi skräddarsydda paket med flyg, hotell & biljetter till billiga priser men du kan självklart ändra och uppgradera enligt önskemål. Till vissa evenemang erbjuder vi även lösa biljetter.

 

Vi jobbar med de flesta internationella flygbolagen för att kunna erbjuda så många olika alternativ som möjligt. Avreseorterna är alla städer i Sverige samt Köpenhamn, Oslo & Helsingfors. Vad gäller hotell har vi egna kontrakt med de hotell vi har samarbete med och även samarbetspartners på plats som gör att vi kan ta del av de billigaste priserna för att sedan i vår tur sänka priserna. Detta gör att fler kan uppleva sin drömresa utan att tömma plånboken. Är ni ett gäng kompisar, ett fotbollslag, en förening, kollegor som är sugna på en sportresa finns vi där för er!

 

Vad gäller biljetter har vi avtal & direktkontakt med de klubbar vi jobbar med och erbjuder fotbollsresor till. Det leder till att vi kan peka ut exakt vilken stol du ska sitta på långt innan du åker på din fotbollsresa. Vad gäller våra F1 resor har vi även där väldigt goda kontakter med alla arenor i hela världen och kan garantera ett sällskap upp till 600 personer sittplatser tillsammans. Vi har satsat väldigt mycket på att underlätta för dig när du ska välja dina F1 biljetter på arenan och har därför anlitat fotografer som har varit runt på en hel del arenor och tagit kort från alla läktarna. Det har visat sig vara väldigt uppskattat av våra befintliga och nya kunder.

 

Att BE Resor AB är ett framgångsrikt företag är något vi är väldigt stolta över. Speciellt när man får utmärkelser från Soliditet, UC & Guldbolag. Detta gör att du kan känna dig säker på oss som resebyrå då vi är ett av väldigt få företag i Sverige som har fått sådana utmärkelser. Vi har även ställt en garanti till Kammarkollegiet för att skydda våra resenärer ekonomiskt. Garantin som är ställd är bland det högsta i branschen.

 

BE Resor AB är ett företag som inte bara bryr sig om sport utan även donerar och skänker pengar till olika organisationer som Rosabandet, Barncancerfonden, Missing People Sweden, Våga Börja Prata plus mycket annat. Detta ser vi som en möjlighet att kunna hjälpa & stödja organisationer som behöver kapital fortsätta sin forskning och fortsätta sitt arbete. Vi vill visa vår uppskattning och har under lång tid varit aktiva på den här fronten. För varje såld resa skänker BE Resor AB en slant till de organisationer vi har valt att stödja.

 

Har du några frågor angående vårt företag eller våra sportresor är du välkommen att antingen besöka hemsidan, slå en signal eller skicka ett mejl till oss. 


BE Resor har även ställt en garanti till Kammarkollegiet enligt resegarantilagen för att skydda sina kunder ekonomiskt. Resegarantin som är ställd är bland det högst i branschen. Vid frågor ang resegarantilagen vänligen kontakta:

Kammarkollegiet
BOX 2218
103 15 Stockholm
08 7000 800
https://www.kammarkollegiet.se/resegarantier/kolla-din-researrangor


Soliditet    Upplysningscentralen                 

För varje såld resa skänker BE Resor AB en slant till Barncancerfonden & Bröstcancerfonden.
Vi stödjer även årligen Missing People & Våga Börja Prata.


BE Resor stödjer Rosa Bandet. BE Resor stödjer Våga Börja Prata.BE Resor stödjer Barncancer fonden.     BE Resor stödjer Missing People.