Fotbollsresor till Manchester City

Vi har fotbollsresor till Manchester City med flyg, hotell och biljetter till alla hemmamatcher. Om du bara är ute efter lösa Manchester City biljetter så har vi givetvis det också. Du välja mellan flera biljettkategorier som övre, mitten och nedre långsida, nedre kortsida och VIP-biljetter med mat.

Fotbollsresor till Manchester City har blivit oerhört populärt de senaste åren och konkurrerar på allvar mot Manchester United (länk) om vilket lag som är bäst i Manchester. Klubben har radat upp Premier League titlar och säsongen 2011/2012 lyckades City vinna ligan för första gången på 44 år. Klubben har därefter vunnit Premier League hela 6 gånger.

Etihad Stadium som tidigare hette City of Manchester Stadium har en kapacitet på ca 54 000 åskådare. Arenan ligger på ett bekvämt avstånd från centrum och har varit Manchester Citys hemmaplan sedan flytten från Maine Road 2003. 

Manchester City är en klubb med världsspelare på varje position och har enligt många världens bästa tränare i Pep Guardiola. City är storfavoriter varje säsong att vinna Premier League och är en av de stora utmanarna att ta hem Champions League titeln varje säsong. Om du köper Manchester City biljetter och åker på en fotbollsresa så kommer du få se världsspelare som Kevin De Bruyne och Erling Haaland.

Läs mer

I paketen ingår flyg, hotell & fotbollsbiljetter

Officiell biljettagent


Manchester City - Manchester United
25 maj 2024
Flyg, hotell &
matchbiljett

19 715 :-
Hotell &
matchbiljett

14 915 :-

Lös matchbiljett

12 915 :-


Vad våra resenärer säger

Vi har genom åren fått mycket beröm från våra resenärer och det är vi självklart väldigt stolta över. Varje år åker flera tusen via BE Resor AB på sin livs drömresa såsom fotbollsresor, Formel 1 resor eller MotoGP resor. Vi försöker hela tiden att utöka vårt utbud för att det ska passa just dig och din sportresa. För oss är det viktigt att du är nöjd både före och efter din resa. Här har vi samlat lite kommentarer från några av våra tidigare resenärer.

Har du kommit hem från en resa som du bokat med oss kan du skicka in en rad om hur ni haft det, vad som var bra/dåligt mm. Det hade vi verkligen uppskattat.


Manchester_city_etihad

Fakta om Etihad Stadium

Manchester City spelar sina hemmamatcher på Etihad Stadium som ligger på bekvämt avstånd från city. Arenan har en kapacitet på 55 000 åskådare. Manchester City har spelat på denna arena från augusti 2003. Då hade arenan namnet City of Manchester Stadium men bytte namn till Etihad 2011. Arenan brukar vara fullsatt vid Manchester Citys hemmamatcher så ett gott råd är att boka dina fotbollsbiljetter till Manchester City i Premier League tidigt för att garanteras platserna.

På arenan får du som supporter inte missa att ta en Stadium Tour och inte heller att besöka Manchester City Shop i anslutning till arenan. Upplevelsen av Stadium Tour på Etihad Stadium är fantastisk för en Manchester City supporter. Vill du ha mer information om hur du bokar Stadium Tour på Etihad Stadium i samband med din fotbollsresa till Manchester City så hjälper vi dig självklart med det.


Manchester_city_arena

Hitta till arenan

Arenan ligger ca 2,5 km från centrala Manchester och det tar ca 30 minuter att gå dit, det är skyltning från Manchester Picadilly Station. Till arenan går det metro Blue Line från Manchester Piccadilly Station till Etihad Campus det tar 10 minuter. Finns även buss 216 och 217 som avgår från Picadilly Gardens som stannar vid busshållplatser nära arenan.


Manchester_city_arena_box

Manchester City biljetter

Vilka ska jag välja?

Till Manchester City säljer vi Kortsida övre och nedre på både North och South Stand. Det är på South Stand det är mest högljudda supporters, här är även bortasektionen. Platserna på Kortsida nedre ger en bra utsikt. På Långsidan har vi biljettkategorier på nedre, mitten och övre läktare på både East Stand och West Stand.

Våra VIP platser finner man på East Stand alltså VIP Långsida mitten och VIP Långsida med mat. Det här är riktigt bra platser med perfekt överblick över hela planen. Här missar du ingenting.