Formel 1 resor till Brasiliens GP - Sao Paulo 2022

Hos oss kan du boka F1 resor & biljetter till Brasiliens GP

Brasilien har genom åren haft en hel del Formel 1 förare och den här banan har fått sitt namn av just en tidigare Formel 1 förare vid namn Jose Carlos Pace. Banan ligger i Interlagos, ca 20km utanför supervackra Sao Paulo som måste besökas. Har du inte varit på F1 i Brasilien så ska du verkligen fundera på det. Vi har Formel 1 resor till Brasilien med flyg, hotell & F1 biljetter till alla läktare på Autodromo Jose Carlos Pace. Alla våra hotell som ingår i våra paket ligger mitt i centrala Sao Paulo som gör det smidigt för dig att utforska staden när du åker iväg på din F1 resa.

Läs mer

Skicka en förfrågan

Fyll i formuläret nedan för att skicka en förfrågan på en resa, så återkommer vi med en offert inom kort.Vad våra resenärer säger

Vi har genom åren fått mycket beröm från våra resenärer och det är vi självklart väldigt stolta över. Varje år åker flera tusen via BE Resor AB på sin livs drömresa såsom fotbollsresor, Formel 1 resor eller MotoGP resor. Vi försöker hela tiden att utöka vårt utbud för att det ska passa just dig och din sportresa. För oss är det viktigt att du är nöjd både före och efter din resa. Här har vi samlat lite kommentarer från några av våra tidigare resenärer.

Har du kommit hem från en resa som du bokat med oss kan du skicka in en rad om hur ni haft det, vad som var bra/dåligt mm. Det hade vi verkligen uppskattat.