Formel 1 resor till Italien - Monza 2024

Boka F1 biljetter & resor till Monza i Italien

En Formel 1 resa till Italien 2024 är ett måste för en F1 älskare! Italiens Formel 1 i Monza är en riktig klassiker och är väldigt uppskattad av både förare och fans. Förutom F1 finns det även en hel del andra evenemang efter Formel 1 kvalet & tävlingen som man också har tillgång till. År efter år har vi hundratals nöjda resenärer till Italiens GP i Monza som ligger ca 15km från Milano som gör det smidigt att komma till arenan med våra bussar. Vi har Formel 1 resor till Italien 2024 med flyg, hotell, F1 biljetter & transfer till billiga priser. Om du har möjlighet att stanna några dagar extra så tveka inte, Milano är en väldigt vacker stad och är värt att utforska.

Läs mer

I paketen ingår flyg, 3 hotellnätter, F1 biljetter & ev. busstransfer. Klicka på priset för att se mer detaljer

Officiell biljettagent


Milano - Monza 1 sep 2024

Flyg, hotell &
F1 biljett

18 115 :-
Hotell &
F1 biljett

11 915 :-

F1 biljett

1 915 :-
Milano - Monza 1 sep 2024

Flyg, hotell &
F1 biljett

14 915 :-
Hotell &
F1 biljett

8 715 :-

F1 biljett

1 915 :-Vad våra resenärer säger

Vi har genom åren fått mycket beröm från våra resenärer och det är vi självklart väldigt stolta över. Varje år åker flera tusen via BE Resor AB på sin livs drömresa såsom fotbollsresor, Formel 1 resor eller MotoGP resor. Vi försöker hela tiden att utöka vårt utbud för att det ska passa just dig och din sportresa. För oss är det viktigt att du är nöjd både före och efter din resa. Här har vi samlat lite kommentarer från några av våra tidigare resenärer.

Har du kommit hem från en resa som du bokat med oss kan du skicka in en rad om hur ni haft det, vad som var bra/dåligt mm. Det hade vi verkligen uppskattat.