Formel 1 resor till Italiens GP

Boka prisvärda F1 biljetter och resor till Italien

En Formel 1 resa till Italien 2024 är ett måste för en F1 älskare! Italiens Grand Prix är en riktig klassiker och är väldigt uppskattad av både förare och fans. Förutom Formel 1 finns det även en hel del andra evenemang efter F1 kvalet & tävlingen som man också har tillgång till. År efter år har vi hundratals nöjda resenärer till Italiens GP i Monza som ligger ca 15km från Milano som gör det smidigt att komma till arenan med våra bussar. Vi har Formel 1 resor till Italien med flyg, hotell, biljetter och transfer men också lösa F1 biljetter till väldigt bra priser. Om du har möjlighet så passa även på att stanna några extra dagar i Milano som är en väldigt vacker stad och värd att utforska.

Läs mer

I paketen ingår flyg, 3 hotellnätter, F1 biljetter & ev. busstransfer. Klicka på priset för att se mer detaljer

Officiell biljettagent


Milano - Monza 1 sep 2024

Flyg, hotell &
F1 biljett

23 215 :-
Hotell &
F1 biljett

11 915 :-

F1 biljett

2 915 :-
Milano - Monza 1 sep 2024

Flyg, hotell &
F1 biljett

19 115 :-
Hotell &
F1 biljett

9 215 :-

F1 biljett

2 915 :-
Milano - Monza 7 sep 2025

Flyg, hotell &
F1 biljett

Förfrågan
Hotell &
F1 biljett

Förfrågan

F1 biljett

Förfrågan


Vad våra resenärer säger

Vi har genom åren fått mycket beröm från våra resenärer och det är vi självklart väldigt stolta över. Varje år åker flera tusen via BE Resor AB på sin livs drömresa såsom fotbollsresor, Formel 1 resor eller MotoGP resor. Vi försöker hela tiden att utöka vårt utbud för att det ska passa just dig och din sportresa. För oss är det viktigt att du är nöjd både före och efter din resa. Här har vi samlat lite kommentarer från några av våra tidigare resenärer.

Har du kommit hem från en resa som du bokat med oss kan du skicka in en rad om hur ni haft det, vad som var bra/dåligt mm. Det hade vi verkligen uppskattat.