Skräddasydda fotbollsresor till Champions League

Champions League som även kallas "världens bästa liga" spelas av Europas största lag som FC Barcelona, Manchester United, Real Madrid, Manchester City, Liverpool, Bayern Munchen, Arsenal och Chelsea för att nämna några. Vi har skräddarsydda fotbollsresor till Champions League för gruppspel, åttondelsfinal, kvartsfinal, semifinal och final med flyg, hotell & biljetter. Har du inte varit på Champions League resa så är det inte för sent och det kommer med stor sannolikhet vara en fotbollsresa du sent glömmer. De flesta Champions League matcherna är i princip alltid slutsålda till sista stol då det är väldigt stort tryck på biljetterna.

Läs mer

Kommande fotbollsresor till Champions League

Klicka på priset för att boka fotbollsresor eller biljetter

Officiell biljettagent

1 jun 2024

Flyg, hotell &
matchbiljett

68 715 :-
Hotell &
matchbiljett

61 315 :-
Lös matchbiljett
57 215 :-


Vad våra resenärer säger

Vi har genom åren fått mycket beröm från våra resenärer och det är vi självklart väldigt stolta över. Varje år åker flera tusen via BE Resor AB på sin livs drömresa såsom fotbollsresor, Formel 1 resor eller MotoGP resor. Vi försöker hela tiden att utöka vårt utbud för att det ska passa just dig och din sportresa. För oss är det viktigt att du är nöjd både före och efter din resa. Här har vi samlat lite kommentarer från några av våra tidigare resenärer.

Har du kommit hem från en resa som du bokat med oss kan du skicka in en rad om hur ni haft det, vad som var bra/dåligt mm. Det hade vi verkligen uppskattat.