Fotbollsresor till Chelsea

Boka fotbollsresor till Chelsea med flyg, hotell & fotbollsbiljetter till Chelseas alla hemmamatcher som spelas på Stamford Bridge. När du köper dina fotbollsbiljetter till Chelsea med BE Resor så garanteras du Officiella biljetter som gör att du inte behöver krångla med medlemskap eller andra konstigheter. Det enda du behöver är att ha med dig fotbollsbiljetterna till arenan, sedan kan du luta dig tillbaka och njuta av stämningen och matchen. Välj bland "vanliga" biljetter eller VIP biljetter för att lyxa till det betydligt, där det ingår mat, dryck, matchprogram osv. Med tanke på den stora efterfrågan som råder till Chelsea bör man boka tidigt för att garanteras fotbollsbiljetter.

Stamford Bridge ligger i sydvästra London och tar ca 42500 åskådare som skapar en riktigt härlig stämning i match efter match. Chelsea, eller "The Blues" är en av Englands mest framgångsrika fotbollsklubbar. Här har man en fin samling av flera titlar i Premier League, FA-Cup, Capital One, Community Shield samt Champions League & Europa League. Fotbollsiljetterna skickas hem till dig i god tid innan du åker på din fotbollsresa till Chelsea & London.

Läs mer

I paketen ingår flyg, hotell & fotbollsbiljetter

Officiell biljettagent


Chelsea - Newcastle
11 mar 2024
Flyg, hotell &
matchbiljett

11 915 :-
Hotell &
matchbiljett

9 415 :-

Lös matchbiljett

6 715 :-
Chelsea - Burnley
30 mar 2024
Flyg, hotell &
matchbiljett

11 215 :-
Hotell &
matchbiljett

8 915 :-

Lös matchbiljett

6 215 :-
Chelsea - Manchester United
3 apr 2024
Flyg, hotell &
matchbiljett

16 415 :-
Hotell &
matchbiljett

13 715 :-

Lös matchbiljett

9 915 :-
Chelsea - Everton
13 apr 2024
Flyg, hotell &
matchbiljett

11 415 :-
Hotell &
matchbiljett

8 715 :-

Lös matchbiljett

5 915 :-
Chelsea - West Ham
4 maj 2024
Flyg, hotell &
matchbiljett

12 915 :-
Hotell &
matchbiljett

9 715 :-

Lös matchbiljett

6 915 :-
Chelsea - Bournemouth
19 maj 2024
Flyg, hotell &
matchbiljett

11 915 :-
Hotell &
matchbiljett

8 715 :-

Lös matchbiljett

5 915 :-


Vad våra resenärer säger

Vi har genom åren fått mycket beröm från våra resenärer och det är vi självklart väldigt stolta över. Varje år åker flera tusen via BE Resor AB på sin livs drömresa såsom fotbollsresor, Formel 1 resor eller MotoGP resor. Vi försöker hela tiden att utöka vårt utbud för att det ska passa just dig och din sportresa. För oss är det viktigt att du är nöjd både före och efter din resa. Här har vi samlat lite kommentarer från några av våra tidigare resenärer.

Har du kommit hem från en resa som du bokat med oss kan du skicka in en rad om hur ni haft det, vad som var bra/dåligt mm. Det hade vi verkligen uppskattat.


Fotbollsresor & biljetter till Chelsea

Fotbollsresor & biljetter till Chelsea

Vi säljer tusentals fotbollsbiljetter till Chelsea årligen men vi skulle kunna sälja mycket mer. Att Chelsea behöver en större arena än det är i dagsläget är det ingen tvekan om. De skulle kunna fylla 60.000 åskådare varje match då de själva hävdar att de har mest åskådare i England.Chelsea har alltid varit en stor klubb i England men efter att Abramovic köpte klubben och storsatsat har kurvan pekat spikrakt uppåt. Titlarna har kommit som på rullande band.

Vad sägs om Champions League, Europa League, Premier League plus de inhemska cuperna. Nu är det inte enkelt som det var att få tag på fotbollsbiljetter till Chelseas hemmamatcher så ett gott råd är att boka tidigt för att ens ha chans att få tag på fotbollsbiljetter. Vi erbjuder prisvärda fotbollsresor till alla Chelseas hemmamatcher med flyg, hotell & biljetter.


Fakta om Stamford Bridge

Fakta om Stamford Bridge

En fotbollsarena med många fördelar

Stamford Bridge har sedan invigningen 1877 byggts om och håller fortfarande en hög standard trots att ombyggnationen ägde rum på 90-talet. Den är kompakt, fräsch och det känns väldigt nära till planen och spelarna. Arenan har en kapacitet på 42.500 sittplatser som är fördelade på ”vanliga” platser och VIP biljetter eller så kallade Hospitality tickets där det ingår mat, bättre sittplatser, matchprogram mm.

Med stor sannolikhet kommer Chelsea att bygga en ny arena, eller kanske bara förstora den nuvarande arenan. Det blir bara svårare och svårare att köpa biljetter till Chelseas hemmamatcher på Stamford Bridge. Det allra bästa är om de bara bygger på arenan för bättre platser och mer centralt att ha en fotbollsarena på går inte att hitta i London.


Stamford Bridge - Chelsea

Vi hittar till Stamford Bridge!

Central arena som är enkel att hitta till

Stamford Bridge ligger väldigt centralt och är nog den arenan som är lättast att hitta till om man jämför med de andra fotbollsarenorna i London. Arenan ligger på Fulham Road, söder om Kensington. Du kommer till Stamford Bridge lättast genom att ta District line (gröna linjen) på tunnelbanan och hoppa av på Fulham Broadway.

Sedan är det bara några hundrameter till arenan. Många som bor på/nära Bayswater, Paddington eller Hyde Park väljer att gå tillbaka istället för vänta på tunnelbanan eller taxi som i princip är helt omöjligt att få tag på. Väljer man bara uppåt mot Hyde Park i ca 1 timme såkommer man till Paddington Station.


Chelsea arena

Fotbollsbiljetter till Chelsea

Vad ska jag välja?

De fotbollsbiljetter vi säljer till Chelsea är kategorierna Kortsida, Långsida övre, Långsida nedre och VIP Långsida med mat. Kortsidebiljetterna finns både på North Stand och Shed End. På Shed End håller också bortafansen till på några sektioner. Är du ute efter den högsta stämningen med mycket sång och känslor är det Shed End du ska vara på. På långsidorna West Stand och East Stand finns platserna Långsida övre, Långsida nedre och VIP Långsida med mat. VIP biljetterna är de allra bästa platserna på arenan med bästa överblicken på planen. Här ingår middagsbuffé två och en halv timme innan match, tillgång till lounge och bar innan och efter match, garanterat sittplatser tillsammans samt tillgång till live-betting. Det är garanterat den bästa helhetsupplevelsen