Formel 1 resor till Bahrain 2025

Boka din F1 biljetter & resor hos oss

Bahrain är en ö som har väldigt mycket fokus på boende, lyx & rörelse i norra delarna. I södra delarna är det i princip bara öken. Formel 1 cirkusen körs på Bahrain International Circuit som ligger mitt i landet i Sakhir. Boendet som ingår i våra paket är i norra delarna i vackra huvudstaden Manama som ligger ca 50km från F1 arenan. I Bahrain är det i princip alltid sol så avvara gärna några extra dagar för att njuta av en liten minisemester. I våra Formel 1 resor till Bahrain ingår det flyg, hotell & F1 biljetter till alla läktare. Vårt stora kontaktnät gör att vi kan få väldigt stora grupper att sitta tillsammans och det viktigaste är att alla våra Formel 1 biljetter skickas hem till dig i god tid innan avresa.

Läs mer

I paketen ingår flyg, 3 hotellnätter, F1 biljetter & ev. busstransfer. Klicka på priset för att se mer detaljer

Officiell biljettagent


Bahrain - Sakhir 13 apr 2025

Flyg, hotell &
F1 biljett

39 715 :-
Hotell &
F1 biljett

16 215 :-

F1 biljett

4 415 :-


Vad våra resenärer säger

Vi har genom åren fått mycket beröm från våra resenärer och det är vi självklart väldigt stolta över. Varje år åker flera tusen via BE Resor AB på sin livs drömresa såsom fotbollsresor, Formel 1 resor eller MotoGP resor. Vi försöker hela tiden att utöka vårt utbud för att det ska passa just dig och din sportresa. För oss är det viktigt att du är nöjd både före och efter din resa. Här har vi samlat lite kommentarer från några av våra tidigare resenärer.

Har du kommit hem från en resa som du bokat med oss kan du skicka in en rad om hur ni haft det, vad som var bra/dåligt mm. Det hade vi verkligen uppskattat.