Formel 1 resor till USA - Austin, Texas 2024

Säkra dina F1 biljetter & resor till Austin

Austin F1 körs på Circuit of the Americas som ligger utanför Austin i Texas. Banan är designad för fart, omkörningar och för att ge besökaren en bra vy. Den har ett antal höjdförändringar som inte bara lägger till tekniska element till banan utan också gör att åskådarna kan se mer av banan från olika platser. Austin är Texas fjärde största stad och är känt för sin mångsidiga livemusikscen och sin legendariska Tex-Mex och BBQ. 

Läs mer

I paketen ingår flyg, 3 hotellnätter, F1 biljetter & ev. busstransfer. Klicka på priset för att se mer detaljer

Officiell biljettagent


Austin 20 oct 2024

Flyg, hotell &
F1 biljett

Förfrågan
Hotell &
F1 biljett

Förfrågan

F1 biljett

8 215 :-


Vad våra resenärer säger

Vi har genom åren fått mycket beröm från våra resenärer och det är vi självklart väldigt stolta över. Varje år åker flera tusen via BE Resor AB på sin livs drömresa såsom fotbollsresor, Formel 1 resor eller MotoGP resor. Vi försöker hela tiden att utöka vårt utbud för att det ska passa just dig och din sportresa. För oss är det viktigt att du är nöjd både före och efter din resa. Här har vi samlat lite kommentarer från några av våra tidigare resenärer.

Har du kommit hem från en resa som du bokat med oss kan du skicka in en rad om hur ni haft det, vad som var bra/dåligt mm. Det hade vi verkligen uppskattat.