Formel 1 resor till Ungerns GP

Officiella F1 biljetter och resor till Ungern

En Formel 1 resa till Ungerns GP är oförglömlig för den motorintresserade! Formel 1 cirkusen i Ungern bör upplevas live och är bland det mäktigaste evenemang man kan vara med om. Förutom F1 finns det en hel del andra evenemang innan kvalet och tävlingen börjar, GP 2, Porsche Mobil 1 Supercup samt ett flertal aktiviteter runt om banan. Vi åker årligen på F1 i Ungern så vi vet exakt var du ska sitta för att du få ut det mesta av din resa & biljetter, kontakta oss så hjälper vi dig! Ungerns Grand Prix körs på Hungaroring i juli 2024 och ligger ca 20 km nordost om Ungerns huvudstad, Budapest.

Hos oss kan du köpa paketresor som är skräddarsydda med biljetter, flyg och hotell men även enbart F1 biljetter. Boka och se F1 live! 

Läs mer

I paketen ingår flyg, 3 hotellnätter, F1 biljetter & ev. busstransfer. Klicka på priset för att se mer detaljer

Officiell biljettagent


Budapest - Hungaroring 21 jul 2024

Flyg, hotell &
F1 biljett

18 515 :-
Hotell &
F1 biljett

8 915 :-

F1 biljett

2 415 :-
Budapest - Hungaroring 21 jul 2024

Flyg, hotell &
F1 biljett

23 715 :-
Hotell &
F1 biljett

14 115 :-

F1 biljett

2 415 :-
Budapest - Hungaroring 2025

Flyg, hotell &
F1 biljett

Förfrågan
Hotell &
F1 biljett

Förfrågan

F1 biljett

Förfrågan


Vad våra resenärer säger

Vi har genom åren fått mycket beröm från våra resenärer och det är vi självklart väldigt stolta över. Varje år åker flera tusen via BE Resor AB på sin livs drömresa såsom fotbollsresor, Formel 1 resor eller MotoGP resor. Vi försöker hela tiden att utöka vårt utbud för att det ska passa just dig och din sportresa. För oss är det viktigt att du är nöjd både före och efter din resa. Här har vi samlat lite kommentarer från några av våra tidigare resenärer.

Har du kommit hem från en resa som du bokat med oss kan du skicka in en rad om hur ni haft det, vad som var bra/dåligt mm. Det hade vi verkligen uppskattat.