Formel 1 resor till Saudiarabiens GP

Boka F1 biljetter till Saudiarabiens Grand Prix

Formel 1 tävlingen i Saudiarabiens GP körs på arenan Jeddah Corniche Circuit. Banan ligger precis längs Röda havet. Den är designad av Carsten Tilke som är son till den berömda racerbandesignern Hermann Tilke. Första Saudiarabiens GP kördes 2021. Banan är väldigt snabb och har en snabbare medelhastighet än Silverstone. Ett gott råd är att boka tidigt för att ta del av de billigaste priserna. Boka dina F1 biljetter nu till Saudiarabien.

Läs mer

I paketen ingår flyg, 3 hotellnätter, F1 biljetter & ev. busstransfer. Klicka på priset för att se mer detaljer

Officiell biljettagent


Jeddah 20 apr 2025

Flyg, hotell &
F1 biljett

39 715 :-
Hotell &
F1 biljett

14 215 :-

F1 biljett

3 415 :-


Vad våra resenärer säger

Vi har genom åren fått mycket beröm från våra resenärer och det är vi självklart väldigt stolta över. Varje år åker flera tusen via BE Resor AB på sin livs drömresa såsom fotbollsresor, Formel 1 resor eller MotoGP resor. Vi försöker hela tiden att utöka vårt utbud för att det ska passa just dig och din sportresa. För oss är det viktigt att du är nöjd både före och efter din resa. Här har vi samlat lite kommentarer från några av våra tidigare resenärer.

Har du kommit hem från en resa som du bokat med oss kan du skicka in en rad om hur ni haft det, vad som var bra/dåligt mm. Det hade vi verkligen uppskattat.