Fotbollsresor till Real Madrid

Boka en fotbollsresa till Real Madrid med oss på BE Resor. Vi erbjuder paketresor med flyg, hotell och biljetter men även enbart Real Madrid biljetter. Då Madrid är ett populärt resmål även för turister så blir det ofta fullast på mäktiga Santiago Bernabéu-stadion så vår rekommendation är att vara ute i god tid. Du kan välja mellan flera biljettkategorier som sittplatser både nedre och övre långsida och kortsida men även VIP-biljetter med mat.  

Real Madrid grundades 1902 och har sedan 1929 spelar i den spanska förstadivisionen La Liga. De spelar sina hemmamatcher på Santiago Bernabéu-stadion som rymmer hela 81 000 åskådare. Arenan är en av de finaste och mäktigaste i hela världen. Los Blancos som Real Madrid även kallas har alltid ett stjärnspäckat lag med världsspelare på varje position. El Clásico mot FC Barcelona(länk) är den största matchen i Spanien med även matcherna mot ärkerivalen Atletico Madrid(länk) är härliga drabbningar.

Efter du bokat din fotbollsresa så kommer matchbiljetter mejlas till dig.

Läs mer

I paketen ingår flyg, hotell & fotbollsbiljetter

Officiell biljettagent


Real Madrid - Barcelona
21 apr 2024
Flyg, hotell &
matchbiljett

25 715 :-
Hotell &
matchbiljett

20 615 :-

Lös matchbiljett

17 215 :-
Real Madrid - Cádiz
4 maj 2024
Flyg, hotell &
matchbiljett

17 015 :-
Hotell &
matchbiljett

12 515 :-

Lös matchbiljett

9 215 :-
Real Madrid - Alaves
15 maj 2024
Flyg, hotell &
matchbiljett

17 515 :-
Hotell &
matchbiljett

13 015 :-

Lös matchbiljett

9 715 :-
Real Madrid - Real Betis
26 maj 2024
Flyg, hotell &
matchbiljett

25 115 :-
Hotell &
matchbiljett

20 615 :-

Lös matchbiljett

16 715 :-


Vad våra resenärer säger

Vi har genom åren fått mycket beröm från våra resenärer och det är vi självklart väldigt stolta över. Varje år åker flera tusen via BE Resor AB på sin livs drömresa såsom fotbollsresor, Formel 1 resor eller MotoGP resor. Vi försöker hela tiden att utöka vårt utbud för att det ska passa just dig och din sportresa. För oss är det viktigt att du är nöjd både före och efter din resa. Här har vi samlat lite kommentarer från några av våra tidigare resenärer.

Har du kommit hem från en resa som du bokat med oss kan du skicka in en rad om hur ni haft det, vad som var bra/dåligt mm. Det hade vi verkligen uppskattat.


Santiago Bernabeu

Fakta om Santiago Bernabéu

Santiago Bernabéu stadion öppnades år 1947 och har sedan 1955 varit Real Madrids hemmaarena. Arenan har en publikkapacitet på 81 000 åskådare. Arenan ligger ca 4 km från centrum.

På arenan ska du som Real Madrid supporter se till att gå Stadium Tour, det är en härlig upplevelse där man får besöka The Presidential Box som är det mest exklusiva området på arenan, gå i spelartunneln, besöka pressrummet med mycket mera. Helt klart ett måste!

Vid arenan har de också sin Real Madrid shop på 700 kvadratmeter där du hittar hela sortimentet av officiella produkter som träningsredskap, kläder, accessoarer med mera.


Santiago Bernabeu 2

Hitta till Santiago Bernabéu

Arenan ligger i den centrala delen av Madrid inte långt från centrum i ett område som heter Paseo de la Castellana. Staden erbjuder många olika alternativ för att komma till stadion med olika typer av kollektivtrafik. Smidigaste sättet att ta sig till arenan är att ta metron blå linje nummer 10 och stiga av vid tunnelbanestationen Santiago Bernabeu. Det är den tunnelbanestationen som är närmast arenan. Det tar dig några minuter att gå till stadion därifrån. Tar du bussen är det linje 14 eller 27. 

Den spanska huvudstaden är känd för sina restauranger och kaféer som serverar lokala rätter. Det finns ett oerhört utbud av matställen med olika inriktningar Café-Bar Quintá, The Irish Rover, Cervecería José Luis, Restaurante José Luis är några av de kaffér och restauranger som ligger nära arenan. 

 

 


Real Madrid arena

Real Madrid biljetter

Till Real Madrids hemmamatcher säljer vi biljetter till både kortsida och långsida. De bästa platserna på kortsidan är Kortsida nedre guld. På långsidan är de bästa platserna Långsida nedre rosa sedan följt av Långsida nedre gul. Sedan har vi våra allra bästa platser i VIP paket, det vill säga VIP Kortsida med mat och VIP Långsida med mat. Här ingår sittplatser garanterat tillsammans på VIP läktare, matchprogram samt mat före eller efter match.