Fotbollsresor till Real Madrid

Bokar du en fotbollsresa till Real Madrid med oss så ingår flyg, hotell & biljetter till billiga priser. Real Madrid spelar sina matcher på Santiago Bernabéu-stadion som rymmer hela 81.000 åskådare och även om det är väldigt stor så är det ofta fullsatt. Det bevisar vilket intresse det finns för Real Madrid och den upplevelsen som man får på en av världens finaste och häftigaste fotbollsarenor. Los Blancos har alltid haft ett stjärnspäckat lag och det är en fröjd för ögat för oss fotbollsälskare. El Clasico mot FC Barcelona är den största matchen, men även matcherna mot ärkerivalen Atletico Madrid är riktigt härliga drabbningar. Boka tidigt för att garantera dig en plats. Fotbollsbiljetterna mejlas till dig.

Real Madrid grundades år 1902 och har sedan 1929 spelat i den spanska högstadivisionen La Liga. De kallas ibland för Los Blancos eller Los Merengues på grund av sina helvita matchställ.

Läs mer

I paketen ingår flyg, hotell & fotbollsbiljetter

Officiell biljettagent


Real Madrid - Real Valladolid
2 apr 2023
Flyg, hotell &
matchbiljett

17 415 :-
Hotell &
matchbiljett

10 415 :-

Lös matchbiljett

9 115 :-
Real Madrid - Villarreal
9 apr 2023
Flyg, hotell &
matchbiljett

17 615 :-
Hotell &
matchbiljett

10 615 :-

Lös matchbiljett

9 415 :-
Real Madrid - Chelsea
12 apr 2023
Flyg, hotell &
matchbiljett

15 415 :-
Hotell &
matchbiljett

11 915 :-

Lös matchbiljett

9 715 :-
Real Madrid - Celta Vigo
23 apr 2023
Flyg, hotell &
matchbiljett

17 415 :-
Hotell &
matchbiljett

10 115 :-

Lös matchbiljett

9 115 :-
Real Madrid - Almeria
30 apr 2023
Flyg, hotell &
matchbiljett

17 615 :-
Hotell &
matchbiljett

9 915 :-

Lös matchbiljett

9 115 :-
Real Madrid - Rayo Vallecano
24 maj 2023
Flyg, hotell &
matchbiljett

17 615 :-
Hotell &
matchbiljett

10 115 :-

Lös matchbiljett

9 115 :-
Real Madrid - Athletic Bilbao
4 jun 2023
Flyg, hotell &
matchbiljett

20 115 :-
Hotell &
matchbiljett

13 415 :-

Lös matchbiljett

12 115 :-


Vad våra resenärer säger

Vi har genom åren fått mycket beröm från våra resenärer och det är vi självklart väldigt stolta över. Varje år åker flera tusen via BE Resor AB på sin livs drömresa såsom fotbollsresor, Formel 1 resor eller MotoGP resor. Vi försöker hela tiden att utöka vårt utbud för att det ska passa just dig och din sportresa. För oss är det viktigt att du är nöjd både före och efter din resa. Här har vi samlat lite kommentarer från några av våra tidigare resenärer.

Har du kommit hem från en resa som du bokat med oss kan du skicka in en rad om hur ni haft det, vad som var bra/dåligt mm. Det hade vi verkligen uppskattat.


Santiago Bernabeu

Fakta om Santiago Bernabéu

Santiago Bernabéu stadion öppnades år 1947 och har sedan 1955 varit Real Madrids hemmaarena. Arenan har en publikkapacitet på 81 000 åskådare. Arenan ligger ca 4 km från centrum.

På arenan ska du som Real Madrid supporter se till att gå Stadium Tour, det är en härlig upplevelse där man får besöka The Presidential Box som är det mest exklusiva området på arenan, gå i spelartunneln, besöka pressrummet med mycket mera. Helt klart ett måste!

Vid arenan har de också sin Real Madrid shop på 700 kvadratmeter där du hittar hela sortimentet av officiella produkter som träningsredskap, kläder, accessoarer med mera.


Santiago Bernabeu 2

Hitta till Santiago Bernabéu

Arenan ligger i den centrala delen av Madrid inte långt från centrum i ett område som heter Paseo de la Castellana. Staden erbjuder många olika alternativ för att komma till stadion med olika typer av kollektivtrafik. Smidigaste sättet att ta sig till arenan är att ta metron blå linje nummer 10 och stiga av vid tunnelbanestationen Santiago Bernabeu. Det är den tunnelbanestationen som är närmast arenan. Det tar dig några minuter att gå till stadion därifrån. Tar du bussen är det linje 14 eller 27. 

Den spanska huvudstaden är känd för sina restauranger och kaféer som serverar lokala rätter. Det finns ett oerhört utbud av matställen med olika inriktningar Café-Bar Quintá, The Irish Rover, Cervecería José Luis, Restaurante José Luis är några av de kaffér och restauranger som ligger nära arenan. 

 

 


Real Madrid arena

Fotbollsbiljetter till Real Madrid

Till Real Madrids hemmamatcher säljer vi biljetter till både kortsida och långsida. De bästa platserna på kortsidan är Kortsida nedre guld. På långsidan är de bästa platserna Långsida nedre rosa sedan följt av Långsida nedre gul. Sedan har vi våra allra bästa platser i VIP paket, det vill säga VIP Kortsida med mat och VIP Långsida med mat. Här ingår sittplatser garanterat tillsammans på VIP läktare, matchprogram samt mat före eller efter match.