Formel 1 resor till Spanien

Boka F1 biljetter till Spaniens GP

Formel 1 tävlingen i Spaniens GP körs i juni 2024. Arenan heter Circuit de Catalunya i Montmelo och ligger ca 20 km nordost om Barcelona. Den favoriseras bland tv-tittare runt om i hela världen, besökare och samtliga Formel 1 förare. Vi har Formel 1 resor till Spanien med flyg, hotell, biljetter och transfer till billiga priser. F1 cirkusen bör upplevas live och är bland det mäktigaste evenemang man kan vara med om. Förutom F1 finns det även en hel del andra evenemang innan kvalet och tävlingen börjar som man har tillgång till samt ett flertal aktiviteter på banan. Ett gott råd är att boka tidigt för att ta del av de billigaste priserna. Boka dina F1 biljetter! 

Läs mer

I paketen ingår flyg, 3 hotellnätter, F1 biljetter & ev. busstransfer. Klicka på priset för att se mer detaljer

Officiell biljettagent


Barcelona - Montmelo 23 jun 2024

Flyg, hotell &
F1 biljett

17 915 :-
Hotell &
F1 biljett

8 715 :-

F1 biljett

7 315 :-
Barcelona - Montmelo 23 jun 2024

Flyg, hotell &
F1 biljett

22 715 :-
Hotell &
F1 biljett

13 415 :-

F1 biljett

7 315 :-
Barcelona - Montmelo 1 jun 2025

Flyg, hotell &
F1 biljett

Förfrågan
Hotell &
F1 biljett

Förfrågan

F1 biljett

Förfrågan


Vad våra resenärer säger

Vi har genom åren fått mycket beröm från våra resenärer och det är vi självklart väldigt stolta över. Varje år åker flera tusen via BE Resor AB på sin livs drömresa såsom fotbollsresor, Formel 1 resor eller MotoGP resor. Vi försöker hela tiden att utöka vårt utbud för att det ska passa just dig och din sportresa. För oss är det viktigt att du är nöjd både före och efter din resa. Här har vi samlat lite kommentarer från några av våra tidigare resenärer.

Har du kommit hem från en resa som du bokat med oss kan du skicka in en rad om hur ni haft det, vad som var bra/dåligt mm. Det hade vi verkligen uppskattat.