Officiell biljettagent
Räntefri delbetalning
Aktiv sedan 2007
Hög resegaranti

Spaniens GP

Formel 1 resor till Spanien - Barcelona 2019

Formel 1 tävlingen i Spanien 2019 är det första loppet i Europa och körs 12:e maj 2019. Arenan heter Circuit de Catalunya i Montmelo och ligger ca 20 km nordost om Barcelona. Den är väldigt populär och lockar tiotusentals fans årligen. Vi har Formel 1 resor till Spanien 2019 med flyg, hotell, F1 biljetter & transfer till billiga priser.


Skicka en förfrågan

Fyll i formuläret nedan för att skicka en förfrågan på en resa, så återkommer vi med en offert inom kort.Vad våra resenärer säger

Vi har genom åren fått mycket beröm från våra resenärer och det är vi självklart väldigt stolta över. Varje år åker flera tusen via BE Resor AB på sin livs drömresa såsom fotbollsresor, Formel 1 resor eller MotoGP resor. Vi försöker hela tiden att utöka vårt utbud för att det ska passa just dig och din sportresa. För oss är det viktigt att du är nöjd både före och efter din resa. Här har vi samlat lite kommentarer från några av våra tidigare resenärer.

Har du kommit hem från en resa som du bokat med oss kan du skicka in en rad om hur ni haft det, vad som var bra/dåligt mm. Det hade vi verkligen uppskattat.