I paketen ingår flyg, 3 hotellnätter & MotoGP biljetter. Klicka på priset för att se mer detaljer

Officiell biljettagent


Helsingfors 11 jul 2021

Flyg, hotell &
MotoGP biljett

14 215 :-
Hotell &
MotoGP biljett

12 915 :-
Lös MotoGP
biljett

9 915 :-

Finlands MotoGP - Kymi Ring

Finlands MotoGP är årets nykomling och den stora sommarfesten på hemmaplan. Intresset har varit enormt och förväntas få in över 100.000 åskådare. Arenan heter Kymi Ring och öppnade i augusti 2019 och betygen har varit väldigt positiva av experter som har analyserat banan. Kymi Ring ligger ca 140kr från Helsingfors vilket gör det väldigt enkelt att ta sig dit både från Sverige & Helsingfors. Till våra MotoGP resor ingår det flyg, hotell & MotoGP biljetter till billiga priser.Vad våra resenärer säger

Vi har genom åren fått mycket beröm från våra resenärer och det är vi självklart väldigt stolta över. Varje år åker flera tusen via BE Resor AB på sin livs drömresa såsom fotbollsresor, Formel 1 resor eller MotoGP resor. Vi försöker hela tiden att utöka vårt utbud för att det ska passa just dig och din sportresa. För oss är det viktigt att du är nöjd både före och efter din resa. Här har vi samlat lite kommentarer från några av våra tidigare resenärer.

Har du kommit hem från en resa som du bokat med oss kan du skicka in en rad om hur ni haft det, vad som var bra/dåligt mm. Det hade vi verkligen uppskattat.