Officiell biljettagent
Räntefri delbetalning
Aktiv sedan 2007
Hög resegaranti

Kanadas GP

I paketen ingår flyg, 3 hotellnätter, F1 biljetter & ev. busstransfer. Klicka på priset för att se mer detaljer


Kanada - Montreal 9 jun 2019

Flyg, hotell &
F1 biljett

Förfrågan
Hotell &
F1 biljett

6 995 :-

F1 biljett

1 695 :-


Vad våra resenärer säger

Vi har genom åren fått mycket beröm från våra resenärer och det är vi självklart väldigt stolta över. Varje år åker flera tusen via BE Resor AB på sin livs drömresa såsom fotbollsresor, Formel 1 resor eller MotoGP resor. Vi försöker hela tiden att utöka vårt utbud för att det ska passa just dig och din sportresa. För oss är det viktigt att du är nöjd både före och efter din resa. Här har vi samlat lite kommentarer från några av våra tidigare resenärer.

Har du kommit hem från en resa som du bokat med oss kan du skicka in en rad om hur ni haft det, vad som var bra/dåligt mm. Det hade vi verkligen uppskattat.

Formel 1 resor till Kanadas GP - Montreal 2019

Kanadas Formel 1 bana ligger i på Isle Notre Dame utanför Montreal och döptes 1982 till Gilles Villeneuve Circuit efter att en kanadensisk racerförare vid namn Gilles Villeneuve. Hela banan är omgiven av vatten och är riktigt vacker men man bör välja sittplatser för att njuta till fyllo, annars missar man helhetsupplevelsen. Vi har Formel 1 resor till Kanadas GP med flyg, hotell & F1 biljetter till alla läktare på arenan & ståplatser.