Formel 1 resor till Kanadas GP 2024

Säkra dina Formel 1 biljetter & resor till Kanadas GP

Vi erbjuder Formel 1 resor till Kanadas GP med flyg, hotell & F1 biljetter till alla läktare på arenan, inklusive General Admission ståplatser. Du kan även boka endast biljetter om du önskar det.

Kanadas Formel 1 bana ligger på Isle Notre Dame och döptes 1982 till Gilles Villeneuve Circuit efter en kanadensisk racerförare vid namn Gilles Villeneuve. Arenan är 4,3km lång och beräknas som en av de snabbaste banorna i världen där farten kan uppnå över 300km/h. Hela banan är omgiven av vatten och man bör välja sittplatser för att njuta till fyllo, annars missar man helhetsupplevelsen.

Läs mer

I paketen ingår flyg, 3 hotellnätter, F1 biljetter & ev. busstransfer. Klicka på priset för att se mer detaljer

Officiell biljettagent


Montreal 15 jun 2025

Flyg, hotell &
F1 biljett

Förfrågan
Hotell &
F1 biljett

Förfrågan

F1 biljett

3 915 :-


Vad våra resenärer säger

Vi har genom åren fått mycket beröm från våra resenärer och det är vi självklart väldigt stolta över. Varje år åker flera tusen via BE Resor AB på sin livs drömresa såsom fotbollsresor, Formel 1 resor eller MotoGP resor. Vi försöker hela tiden att utöka vårt utbud för att det ska passa just dig och din sportresa. För oss är det viktigt att du är nöjd både före och efter din resa. Här har vi samlat lite kommentarer från några av våra tidigare resenärer.

Har du kommit hem från en resa som du bokat med oss kan du skicka in en rad om hur ni haft det, vad som var bra/dåligt mm. Det hade vi verkligen uppskattat.