Presentkort fotbollsresor | Be Resor

Presentkort

Köp ett presentkort online

Vill du ge bort en present, julklapp eller gåva till någon som du vet älskar sportresor? Hos oss kan du köpa presentkort som kan utnyttjas på allt vi har att erbjuda. Du bestämmer själv belopp som du vill ha i presentkortet. Presentkortet skickas till dig ganska omgående vid erhållen betalning. Ring oss på telnr 036 71 81 41 eller beställ online nedan.
SEK

Info om våra presentkort

Överraska

Känner du någon familjemedlem, kompis eller kollega som gillar sportresor? Då kan du överraska honom/henne med ett presentkort. Presentkortet skickas till dig ganska omgående.

Tävlingar

Har ni ett företag som kör mycket tävlingar? Vi får in förfrågningar hela tiden på vad vi har för alternativ på presentkort som gäller för tävlingar. Vi är väldigt flexibla.

Giltighetstid

Våra presentkort gäller 1 år fr o m den dag som presentkortet köps. Datumet ser du på presentkortet tillsammans med namn & belopp. Du kan boka fram till datumet på kortet.

Hela sortimentet

Du kan välja på hela sortimentet såsom sportresor & biljetter vi erbjuder på hemsidan. Vi har hundratals alternativ på olika sportresor & biljetter såsom fotboll, Formel 1, MotoGP mm.Betalningssätt

Klicka på det betalningssättet nedan som du vill betala presentkortet med

Direktbetalning med bankKreditkort / Betalkort

Vi har genom åren fått mycket beröm från våra resenärer och det är vi självklart väldigt stolta över. Varje år åker flera tusen via BE Resor AB på sin livs drömresa såsom fotbollsresor, Formel 1 resor eller MotoGP resor. Vi försöker hela tiden att utöka vårt utbud för att det ska passa just dig och din sportresa. För oss är det viktigt att du är nöjd både före och efter din resa. Här har vi samlat lite kommentarer från några av våra tidigare resenärer.

Har du kommit hem från en resa som du bokat med oss kan du skicka in en rad om hur ni haft det, vad som var bra/dåligt mm. Det hade vi verkligen uppskattat.


Sven-Gunnar Andersson från Bredaryd
    2015-08-25

Allt funkade och förväntningarna var toppen


Emil Svensson från Malmö
    2015-08-10

Resan till Manchester var den bästa på länge! Allting gick som planerat och vi hade en trevlig helg. Kommer att använda era tjänster igen och rekommendera er!


Andreas Pettersson från Örebro
    2015-08-04

Grymt resa biljetterna kom som dom skulle till hotellet kommer garanterat boka via er igen


Axel Jagner från Lerum
    2015-01-22

Bra hotell, uppgraderad matchbiljett! Kan inte bli bättre, väldigt nöjd Mvh Axel Jagner