Spaniens MotoGP - Catalunya

Det här är en av de mest uppskattade och storsäljande MotoGP resor. Arenan heter Circuit de Catalunya och är samma bana Formel 1 tävlingar körs på. När du bokar en MotoGP resa till Catalunya & Spanien så bor du i Barcelona som ligger ca 20km från arenan, vilket har varit väldigt uppskattat från tidigare resenärer. Har du svårt att välja läktare kan du på ett enkelt sätt se bilder från alla läktarna och avgöra vilka biljetter som passar er bäst. Vi är en av väldigt få Officiell biljettagent till Catalunyas MotoGP och det är vi stolta över. Till våra MotoGP resor ingår det flyg, hotell & MotoGP biljetter till billiga priser.

Läs mer

I paketen ingår flyg, 3 hotellnätter & MotoGP biljetter. Klicka på priset för att se mer detaljer

Officiell biljettagent


Spanien - Barcelona 26 may 2024

Flyg, hotell &
MotoGP biljett

15 715 :-
Hotell &
MotoGP biljett

10 415 :-
Lös MotoGP
biljett

3 915 :-


Vad våra resenärer säger

Vi har genom åren fått mycket beröm från våra resenärer och det är vi självklart väldigt stolta över. Varje år åker flera tusen via BE Resor AB på sin livs drömresa såsom fotbollsresor, Formel 1 resor eller MotoGP resor. Vi försöker hela tiden att utöka vårt utbud för att det ska passa just dig och din sportresa. För oss är det viktigt att du är nöjd både före och efter din resa. Här har vi samlat lite kommentarer från några av våra tidigare resenärer.

Har du kommit hem från en resa som du bokat med oss kan du skicka in en rad om hur ni haft det, vad som var bra/dåligt mm. Det hade vi verkligen uppskattat.