Formel 1 resor till Japans GP - Suzuka 2022

Köp din Formel 1 resa till Japan här

Japans GP körs på Suzuka International Racing Course och beräknas som den mest kurviga banan av alla F1 banor runt om i världen. Det som utmärker Suzuka, förutom alla kurvor, är att det den är utformad som en åtta och att det finns karuseller mitt i banan vilket är väldigt ovanligt. Till Japans GP säljer vi inga resor utan bara Formel 1 biljetter då arenan ligger väldigt långt från allting egentligen. Vi erbjuder F1 biljetter till alla läktare på Suzuka och de skickas hem till dig i god tid innan evenemangsdatum.

Läs mer

Skicka en förfrågan

Fyll i formuläret nedan för att skicka en förfrågan på en resa, så återkommer vi med en offert inom kort.Vad våra resenärer säger

Vi har genom åren fått mycket beröm från våra resenärer och det är vi självklart väldigt stolta över. Varje år åker flera tusen via BE Resor AB på sin livs drömresa såsom fotbollsresor, Formel 1 resor eller MotoGP resor. Vi försöker hela tiden att utöka vårt utbud för att det ska passa just dig och din sportresa. För oss är det viktigt att du är nöjd både före och efter din resa. Här har vi samlat lite kommentarer från några av våra tidigare resenärer.

Har du kommit hem från en resa som du bokat med oss kan du skicka in en rad om hur ni haft det, vad som var bra/dåligt mm. Det hade vi verkligen uppskattat.