Fotbollsresor till Ligacup

Ligacupen är en klassisk inhemsk cup i England där finalen alltid spelas på Wembley Stadium i London. Arenan tar ca 90.000 åskådare och det är i princip alltid fullsatt så det gäller att boka tidigt. Den här turneringen lockar alltid mycket folk och är en prestigefylld ära för klubbarna. Det är väldigt häftig tillställning då arenan delas på två delar där vardera lag har en planhalva. Har du inte sett en fotbollsmatch på Wembley Stadium så är det inte försent ännu. Vi har fotbollsresor till Ligacupen med flyg, hotell & fotbollsbiljetter till billiga priser. Ett gott råd är att boka så tidigt som möjligt för att garantera dig en plats.

Läs mer

Skicka en förfrågan

Fyll i formuläret nedan för att skicka en förfrågan på en resa, så återkommer vi med en offert inom kort.Vad våra resenärer säger

Vi har genom åren fått mycket beröm från våra resenärer och det är vi självklart väldigt stolta över. Varje år åker flera tusen via BE Resor AB på sin livs drömresa såsom fotbollsresor, Formel 1 resor eller MotoGP resor. Vi försöker hela tiden att utöka vårt utbud för att det ska passa just dig och din sportresa. För oss är det viktigt att du är nöjd både före och efter din resa. Här har vi samlat lite kommentarer från några av våra tidigare resenärer.

Har du kommit hem från en resa som du bokat med oss kan du skicka in en rad om hur ni haft det, vad som var bra/dåligt mm. Det hade vi verkligen uppskattat.