Formel 1 resor till England

Boka F1 biljetter & resor till Storbritanniens GP

Vi har prisvärda Formel 1 resor till England 2024 med flyg, hotell och biljetter. Om du önskar enbart F1 biljetter eller paket utan flyg så har vi det också. Boka din F1 resa till Storbritanniens GP och se ett av världens mest populära lopp. För att garantera dig en plast till det billigaste priset bör du boka tidigt.

Loppet körs på Silverstone Circuit som är en av de mest klassiska F1 loppen runt om i världen och ligger ca 120km norr om centrala London. Boendet i våra paket är placerat i centrala London som gör att du kan utforska denna storstad i samband med din resa. Boka tryggt & säkert genom BE Resor, vi skickar biljetterna hem till dig!

Läs mer

I paketen ingår flyg, 3 hotellnätter, F1 biljetter & ev. busstransfer. Klicka på priset för att se mer detaljer

Officiell biljettagent


London - Silverstone 6 jul 2025

Flyg, hotell &
F1 biljett

16 215 :-
Hotell &
F1 biljett

11 915 :-

F1 biljett

7 415 :-


Vad våra resenärer säger

Vi har genom åren fått mycket beröm från våra resenärer och det är vi självklart väldigt stolta över. Varje år åker flera tusen via BE Resor AB på sin livs drömresa såsom fotbollsresor, Formel 1 resor eller MotoGP resor. Vi försöker hela tiden att utöka vårt utbud för att det ska passa just dig och din sportresa. För oss är det viktigt att du är nöjd både före och efter din resa. Här har vi samlat lite kommentarer från några av våra tidigare resenärer.

Har du kommit hem från en resa som du bokat med oss kan du skicka in en rad om hur ni haft det, vad som var bra/dåligt mm. Det hade vi verkligen uppskattat.