Tysklands MotoGP - Hohenstein

Tysklands MotoGP körs på Sachsenring och lockar årligen tiotusentals MotoGP-fans från hela världen. Här är en perfekt kombination för en bilsemester då tävligen alltid körs i juli månad. Har du inte varit på MotoGP tidigare så är Tysklands MotoGP i Sachsenring ett väldigt bra alternativ. Boka tidigt för att ta del av de bästa platserna till de billigaste priserna då de flesta läktarna säljs slut väldigt snabbt. Vi har MotoGP resor till Tyskland med flyg, hotell & MotoGP biljetter. För dig som ska bila har vi alternativ utan flyg.

Läs mer

I paketen ingår flyg, 3 hotellnätter & MotoGP biljetter. Klicka på priset för att se mer detaljer

Officiell biljettagent


Hohenstein - Sachsenring 7 jul 2024

Flyg, hotell &
MotoGP biljett

13 915 :-
Hotell &
MotoGP biljett

9 715 :-
Lös MotoGP
biljett

4 915 :-


Vad våra resenärer säger

Vi har genom åren fått mycket beröm från våra resenärer och det är vi självklart väldigt stolta över. Varje år åker flera tusen via BE Resor AB på sin livs drömresa såsom fotbollsresor, Formel 1 resor eller MotoGP resor. Vi försöker hela tiden att utöka vårt utbud för att det ska passa just dig och din sportresa. För oss är det viktigt att du är nöjd både före och efter din resa. Här har vi samlat lite kommentarer från några av våra tidigare resenärer.

Har du kommit hem från en resa som du bokat med oss kan du skicka in en rad om hur ni haft det, vad som var bra/dåligt mm. Det hade vi verkligen uppskattat.