Formel 1 resor till Imola 2024

Säkra dina F1 biljetter till Emilia Romagna Grand Prix

Boka våra prisvärda Formel 1 resor till Imolas GP 2024 med flyg, hotell och biljetter till billiga priser. Boendet i paketresan är i soliga Rimini och om ni önskar både sol och F1 på samma resa rekommenderar vi er att stanna några extra nätter.

Vi erbjuder även lösa F1 biljetter där du kan välja mellan ståplats och sittplats till Emilia Romagna Grand Prix i Imola som äger rum 2024-05-19. Racet körs på klassiska Autodromo Enzo e Dino Ferrari.

Som officiell biljettagent kan vi garantera även större sällskap med sittplatser på samma läktare. Ni kommer få biljetterna via mejl i god tid innan evenemangsdatum. 

Intresset till F1 i Imola är väldigt stort och därför ger vi dig i råd att boka tidigt för att garantera dig de billigaste priserna.

Läs mer

I paketen ingår flyg, 3 hotellnätter, F1 biljetter & ev. busstransfer. Klicka på priset för att se mer detaljer

Officiell biljettagent


Italien - Rimini 18 may 2025

Flyg, hotell &
F1 biljett

11 215 :-
Hotell &
F1 biljett

6 415 :-

F1 biljett

1 915 :-


Vad våra resenärer säger

Vi har genom åren fått mycket beröm från våra resenärer och det är vi självklart väldigt stolta över. Varje år åker flera tusen via BE Resor AB på sin livs drömresa såsom fotbollsresor, Formel 1 resor eller MotoGP resor. Vi försöker hela tiden att utöka vårt utbud för att det ska passa just dig och din sportresa. För oss är det viktigt att du är nöjd både före och efter din resa. Här har vi samlat lite kommentarer från några av våra tidigare resenärer.

Har du kommit hem från en resa som du bokat med oss kan du skicka in en rad om hur ni haft det, vad som var bra/dåligt mm. Det hade vi verkligen uppskattat.