Formel 1 resor till Italiens GP - Imola 2024

Säkra dina F1 biljetter & resor till Imola

Boka våra prisvärda Formel 1 resor till Imolas GP 2024 med flyg, hotell & F1 biljetter till billiga priser. Boendet är i soliga Rimini och passar perfekt att stanna kvar några extranätter för att njuta av både sol och Formel 1 på samma resa. Hos oss kan du välja på kategorier av Formel 1 biljetter såsom stålplats och sittplats. Som Officiell biljettagent kan vi garantera även större sällskap med sittplatser på samma läktare. Dessutom mejlar vi alla F1 biljetterna till er i god tid innan evenemangsdatum. Intresset till Italiens GP i Imola är väldigt stort och därför ger vi dig i råd att boka tidigt för att garantera dig de billigaste priserna.

Läs mer

I paketen ingår flyg, 3 hotellnätter, F1 biljetter & ev. busstransfer. Klicka på priset för att se mer detaljer

Officiell biljettagent


Italien - Rimini 19 may 2024

Flyg, hotell &
F1 biljett

11 415 :-
Hotell &
F1 biljett

6 215 :-

F1 biljett

2 115 :-Vad våra resenärer säger

Vi har genom åren fått mycket beröm från våra resenärer och det är vi självklart väldigt stolta över. Varje år åker flera tusen via BE Resor AB på sin livs drömresa såsom fotbollsresor, Formel 1 resor eller MotoGP resor. Vi försöker hela tiden att utöka vårt utbud för att det ska passa just dig och din sportresa. För oss är det viktigt att du är nöjd både före och efter din resa. Här har vi samlat lite kommentarer från några av våra tidigare resenärer.

Har du kommit hem från en resa som du bokat med oss kan du skicka in en rad om hur ni haft det, vad som var bra/dåligt mm. Det hade vi verkligen uppskattat.