Formel 1 resor till Nederländerna - Zandvoort 2024

Officiella F1 biljetter och resor till Nederländernas GP

Våra Formel 1 resor till Nederländernas GP inkluderar flyg, hotell & F1 biljetter. Nederländernas GP 2024 körs på Zandvoort och förväntas bli en storsäljare då det räknas som Verstappens hemmabana, så räkna med ett hav av orange-klädda fans. Zandvoort gjorde comeback 2021 efter att ha haft ett uppehåll sedan 1985 och det är vi som F1-älskare väldigt tacksamma för. Det är en fantastisk arena som måste besökas! Vi garanterar större grupper sittplatser tillsammans då vi bokar stora delar av de läktarna som vi erbjuder. Alla F1 biljetter skickas mejlas till dig i god tid innan avresa. BE Resor är den enda skandinaviska Officiella biljettagenten till Nederländernas GP.

Läs mer

I paketen ingår flyg, 3 hotellnätter, F1 biljetter & ev. busstransfer. Klicka på priset för att se mer detaljer

Officiell biljettagent


Amsterdam - Zandvoort 25 aug 2024

Flyg, hotell &
F1 biljett

19 315 :-
Hotell &
F1 biljett

12 415 :-

F1 biljett

7 915 :-


Vad våra resenärer säger

Vi har genom åren fått mycket beröm från våra resenärer och det är vi självklart väldigt stolta över. Varje år åker flera tusen via BE Resor AB på sin livs drömresa såsom fotbollsresor, Formel 1 resor eller MotoGP resor. Vi försöker hela tiden att utöka vårt utbud för att det ska passa just dig och din sportresa. För oss är det viktigt att du är nöjd både före och efter din resa. Här har vi samlat lite kommentarer från några av våra tidigare resenärer.

Har du kommit hem från en resa som du bokat med oss kan du skicka in en rad om hur ni haft det, vad som var bra/dåligt mm. Det hade vi verkligen uppskattat.