Tjeckiens MotoGP - Brno

Brnos MotoGP är en av de festligaste loppen av alla tävlingar världen över. Det här loppet körs i princip alltid i augusti månad vilket bäddar för varmt väder, mycket folk och fest av olika slag efter tävlingarna och kvällstid. Arenan heter Automotodrom Brno och ligger ca 20km från Brno samt 200km från Prag. När du bokar en MotoGP resa till Brno med oss kan du välja att bo i Brno eller Tjeckiens huvudstad Prag. Är du tveksam angående vilken sittplats du ska välja så kan vi alltid ge dig råd då vi vid ett flertal tillfällen varit på plats. Vi har sittplatser på alla sektioner på arenan och vi kan garantera ett stort sällskap sittplatser tillsammans. I våra MotoGP resor till Brno ingår flyg, hotell & MotoGP biljetter. Ett gott råd är att boka tidigt för att garanteras de billigaste priserna.

Läs mer

Skicka en förfrågan

Fyll i formuläret nedan för att skicka en förfrågan på en resa, så återkommer vi med en offert inom kort.Vad våra resenärer säger

Vi har genom åren fått mycket beröm från våra resenärer och det är vi självklart väldigt stolta över. Varje år åker flera tusen via BE Resor AB på sin livs drömresa såsom fotbollsresor, Formel 1 resor eller MotoGP resor. Vi försöker hela tiden att utöka vårt utbud för att det ska passa just dig och din sportresa. För oss är det viktigt att du är nöjd både före och efter din resa. Här har vi samlat lite kommentarer från några av våra tidigare resenärer.

Har du kommit hem från en resa som du bokat med oss kan du skicka in en rad om hur ni haft det, vad som var bra/dåligt mm. Det hade vi verkligen uppskattat.