Formel 1 resor till Frankrike - Castellet 2022

Boka biljetter & resor till Frankrikes F1 i Castellet

Vi välkomnar Frankrikes GP med öppna armar och ser fram emot att börja sälja även till Circuit du Castellet. I våra Formel 1 resor till Frankrikes GP ingår flyg, hotell & F1 biljetter till olika läktare. Med tanke på att den här banan har utsetts till den snabbaste banan den här säsongen ska det väldigt roligt att följa det på plats. På den här banan kan du räkna med att det kommer många omkörningar då raksträckorna är ovanligt långa. Vem det gynnar återstår att se.

Läs mer

Skicka en förfrågan

Fyll i formuläret nedan för att skicka en förfrågan på en resa, så återkommer vi med en offert inom kort.Vad våra resenärer säger

Vi har genom åren fått mycket beröm från våra resenärer och det är vi självklart väldigt stolta över. Varje år åker flera tusen via BE Resor AB på sin livs drömresa såsom fotbollsresor, Formel 1 resor eller MotoGP resor. Vi försöker hela tiden att utöka vårt utbud för att det ska passa just dig och din sportresa. För oss är det viktigt att du är nöjd både före och efter din resa. Här har vi samlat lite kommentarer från några av våra tidigare resenärer.

Har du kommit hem från en resa som du bokat med oss kan du skicka in en rad om hur ni haft det, vad som var bra/dåligt mm. Det hade vi verkligen uppskattat.