Formel 1 resor till Tyskland - Hockenheim 2019

Boka dina F1 biljetter & resor till Tyskland här

Tysklands Formel 1 körs vartannat år i Hockenheim respektive Nurburgring, och 2019 är det dags att öppna grindarna för Hockenheim. Loppet beräknas som vanligt locka tusentals besökare och fyllas väldigt fort, så boka upp dina Formel 1 resor & biljetter redan idag! I våra F1 resor ingår det flyg, hotell, F1 biljetter & transfer. Om du hellre bilar ner erbjuder vi lösa F1 biljetter. Upplev en riktig F1-fest på plats i Hockenheim slutet på juli 2019. Förutom Formel 1, körs även GP 2, GP 3 och Porsche Mobil 1 Supercup. Med andra ord, här finns att göra hela helgen. Detta kommer bli en upplevelse du sent glömmer! Runt banan hittar du allt från mat och dryck till souvenirer att köpa.

Läs mer

Skicka en förfrågan

Fyll i formuläret nedan för att skicka en förfrågan på en resa, så återkommer vi med en offert inom kort.Vad våra resenärer säger

Vi har genom åren fått mycket beröm från våra resenärer och det är vi självklart väldigt stolta över. Varje år åker flera tusen via BE Resor AB på sin livs drömresa såsom fotbollsresor, Formel 1 resor eller MotoGP resor. Vi försöker hela tiden att utöka vårt utbud för att det ska passa just dig och din sportresa. För oss är det viktigt att du är nöjd både före och efter din resa. Här har vi samlat lite kommentarer från några av våra tidigare resenärer.

Har du kommit hem från en resa som du bokat med oss kan du skicka in en rad om hur ni haft det, vad som var bra/dåligt mm. Det hade vi verkligen uppskattat.