Fotbollsresor till Hertha Berlin

Hertha Berlin spelar sina hemmamatcher på Olympiastadion som är bland de charmigaste av fotbollsarenor både invändigt och utvändigt. Har du inte varit på en fotbollsresa i Berlin så har du missat något. Olympiastadion har en kapacitet på ca 75.000 åskådare och bjuder alltid på underbar stämning, inte minst under de större matcherna. Åker du på en fotbollsresa till Hertha Berlin kan du förutom fotbollen njuta av megastaden Berlin. Här kan du ta del av en väldigt häftig historia, sevärdheter, shopping, restauranger mm. Boka dina fotbollsresor till Hertha Berlin med flyg, hotell & matchbiljetter till billiga priser med BE Resor.

Läs mer

Skicka en förfrågan!

Fyll i formuläret nedan för att skicka en förfrågan på en resa, så återkommer vi med en offert inom kort.Vad våra resenärer säger

Vi har genom åren fått mycket beröm från våra resenärer och det är vi självklart väldigt stolta över. Varje år åker flera tusen via BE Resor AB på sin livs drömresa såsom fotbollsresor, Formel 1 resor eller MotoGP resor. Vi försöker hela tiden att utöka vårt utbud för att det ska passa just dig och din sportresa. För oss är det viktigt att du är nöjd både före och efter din resa. Här har vi samlat lite kommentarer från några av våra tidigare resenärer.

Har du kommit hem från en resa som du bokat med oss kan du skicka in en rad om hur ni haft det, vad som var bra/dåligt mm. Det hade vi verkligen uppskattat.