Fotbollsresor till Valencia

Vi erbjuder soliga fotbollsresor till Valencia i östra Spanien med flyg, hotell & matchbiljetter till billiga priser. Här kan du njuta av en riktigt skön helg som i princip alltid är soligt och samtidigt uppleva härlig fotbollsstämning som Valencias supportrar ofta bjuder på. Valencia är en riktigt härlig stad som erbjuder både shopping, sevärdheter, sol, bad och fotbollsälskare! Stranden & havet är väldigt populärt och alltid fullt av människor. Klubben spelar sina hemmamatcher på "grytan" Estadio Mestalla som rymmer ca 55.000 åskådare och verkligen är värt ett besök.

Valencia bildades år 1919 och spelade sina första år på Algirós stadium. Sedan 1923 har de spelat sina hemmamatcher på Mestalla.

Läs mer

Skicka en förfrågan!

Fyll i formuläret nedan för att skicka en förfrågan på en resa, så återkommer vi med en offert inom kort.Vad våra resenärer säger

Vi har genom åren fått mycket beröm från våra resenärer och det är vi självklart väldigt stolta över. Varje år åker flera tusen via BE Resor AB på sin livs drömresa såsom fotbollsresor, Formel 1 resor eller MotoGP resor. Vi försöker hela tiden att utöka vårt utbud för att det ska passa just dig och din sportresa. För oss är det viktigt att du är nöjd både före och efter din resa. Här har vi samlat lite kommentarer från några av våra tidigare resenärer.

Har du kommit hem från en resa som du bokat med oss kan du skicka in en rad om hur ni haft det, vad som var bra/dåligt mm. Det hade vi verkligen uppskattat.


Mestalla arena

Fakta om Mestalla

Väldigt branta läktare

Mestalla stadion som är Valencias hemmaarena invigdes i maj år 1923 och har sedan dess blivit ombyggd och tillbyggd i omgångar. Arenans läktare sägs vara bland de brantaste i världen. Arenan har en publikkapacitet på 55 000 åskådare. Mestalla är en av Spaniens äldsta fotbollsstadium. 

På Mestalla kan du passa på att gå Stadium Tour eller som den kallas Mestalla forever tour där du får besöka spelargången, omklädningsrum, pressrum med mera. Vill du handla Valencia CF souvenirer, kläder och assecoarer finns det en officiell shop vid arenan eller om du befinner dig i stadens centrum kan du kolla in den officiella megastoren på torget, Plaza del Ayuntamiento. 


Mestalla stadium

Hitta till Mestalla

Inte långt från city

Mestalla ligger öst om Valencias historiska stadskärna. Det tar ca 30 minuter att promenera dit. Du kan också ta metron linje 5 och sedan gå av vid Aragón eller linje 3 till Facultats stationen. Från tunnelbanestationen är det endast 5 minuters promenad till Mestalla.

I området kring arenan finns det gott om restauranger och kafféer. 


valencia arena

Fotbollsbiljetter till Valencia

Fotbollsbiljetter till Valencia säljer vi till både långsida och kortsida. De bästa platserna på kortsidan hittar du på Kortsida nedre. På långsidan finns de bästa platserna på Långsida nedre, här får du en väldigt bra överblick över spelet på planen.