Fr o m 1:a oktober kommer matcher att spelas inför publik, med begränsningar och restriktioner

Fotbollsresor till Werder Bremen

Boka en fotbollsresa till Werder Bremen och njut av en härlig, mysig och fotbollstokig stad, Bremen. Sedan 80-talet har Werder Bremen varit en av Tysklands mest framgångsrika fotbollsklubbar och spelar sina matcher på Weserstadion som har en kapacitet på 43 000 åskådare. I våra fotbollsresor till Bremen går flyg, hotell och matchbiljetter. Ett gott råd är att boka tidigt.

Skicka en förfrågan!

Fyll i formuläret nedan för att skicka en förfrågan på en resa, så återkommer vi med en offert inom kort.Vad våra resenärer säger

Vi har genom åren fått mycket beröm från våra resenärer och det är vi självklart väldigt stolta över. Varje år åker flera tusen via BE Resor AB på sin livs drömresa såsom fotbollsresor, Formel 1 resor eller MotoGP resor. Vi försöker hela tiden att utöka vårt utbud för att det ska passa just dig och din sportresa. För oss är det viktigt att du är nöjd både före och efter din resa. Här har vi samlat lite kommentarer från några av våra tidigare resenärer.

Har du kommit hem från en resa som du bokat med oss kan du skicka in en rad om hur ni haft det, vad som var bra/dåligt mm. Det hade vi verkligen uppskattat.