Fotbollsresor till Werder Bremen

Boka en fotbollsresa till Werder Bremen och njut av en riktigt härlig, mysig och fotbollstokig stad, Bremen. Sedan 80-talet har Werder Bremen varit en av Tysklands mest framgångsrika fotbollsklubbar. Klubben har vunnit flera liga- och cuptitlar och tillhört Bundesliga sedan den startade 1899, med undantag för åren 1979-1980. Werder Bremen spelar sina matcher på Weserstadion som har en kapacitet på 43 000 åskådare som invigdes 1924. Här är några av Tysklands mest hängivna fans som både unga och gamla tillsammans hejar fram sitt ”Werder”. I våra fotbollsresor till Bremen går flyg, hotell och matchbiljetter. Ett gott råd är att boka tidigt.

Läs mer

Skicka en förfrågan!

Fyll i formuläret nedan för att skicka en förfrågan på en resa, så återkommer vi med en offert inom kort.Vad våra resenärer säger

Vi har genom åren fått mycket beröm från våra resenärer och det är vi självklart väldigt stolta över. Varje år åker flera tusen via BE Resor AB på sin livs drömresa såsom fotbollsresor, Formel 1 resor eller MotoGP resor. Vi försöker hela tiden att utöka vårt utbud för att det ska passa just dig och din sportresa. För oss är det viktigt att du är nöjd både före och efter din resa. Här har vi samlat lite kommentarer från några av våra tidigare resenärer.

Har du kommit hem från en resa som du bokat med oss kan du skicka in en rad om hur ni haft det, vad som var bra/dåligt mm. Det hade vi verkligen uppskattat.